2013-09-16 10:27:08
Φωτογραφία για Ηλεία: Με ενισχυμένο προσωπικό η γραμματεία στο ΤΕΙ Αμαλιάδας
Ένα βήμα παραπέρα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σπουδαστών και των γονιών τους που εγγράφονται αυτές τις ημέρας στο ΤΕΙ Αμαλιάδας, προχώρησε την Παρασκευή ο δήμος Ήλιδας και ενίσχυσε την γραμματεία του ΤΕΙ με έναν υπάλληλο από το ΚΕΠ, για τις θεωρήσεις του γνήσιου της υπογραφής.

Από το πρωί της Παρασκευής ένας υπάλληλος από το ΚΕΠ βρίσκεται στο χώρο της γραμματείας του ΤΕΙ, που για τις εγγραφές λειτουργεί στο παλιό κτίριο επί της οδού Αντωνίου Πετραλιά, και θεωρεί το γνήσιο της υπογραφής στις περιπτώσεις που απαιτείται, γλιτώνοντας έτσι οι σπουδαστές και οι γονείς τους τις άσκοπες μετακινήσεις και την ταλαιπωρία.

Η διαδικασία των εγγραφών εξελίσσεται ομαλά και θα συνεχιστούν μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου και μέχρι χθες είχαν εγγραφεί 40 σπουδαστές, από τους 181 συνολικά που έχουν πετύχει την εισαγωγή τους στο τμήμα Γεωπονίας του ΤΕΙ Αμαλιάδας.

Στήριξη στο ΤΕΙ


Την Γραμματεία του ΤΕΙ Αμαλιάδας επισκέφθηκε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας και πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Πέτρος Παπαδάτος, για να δει από κοντά την πορεία των εγγραφών και να προσφέρει τυχόν βοήθεια.

Άλλωστε, όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», οι εγγραφές αυτή τη στιγμή εξελίσσονται ομαλά στην Γραμματεία του ΤΕΙ, με την υποστήριξη του δήμου Ήλιδας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

«Η προσέλευση των νέων σπουδαστών συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, με τις περιπτώσεις των σπουδαστών που δηλώνουν ότι δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα, να είναι ελάχιστες» σημείωσε ο κ. Παπαδάτος, ο οποίος τόνισε ότι η μετακίνηση του υπαλλήλου του ΚΕΠ στη Γραμματεία του ΤΕΙ για το διάστημα των εγγραφών, θα λύσει πολλά προβλήματα.

Παράλληλα, οι φοιτητές κατά την εγγραφή τους παραλαμβάνουν και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο από το δήμο Ήλιδας, στο οποίο υπάρχουν πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις και το αντικείμενο του τμήματος, καθώς επίσης και στοιχεία για την Αμαλιάδα, την πόλη που οι σπουδαστές θα ζήσουν τα επόμενα χρόνια.

Επαφές με το ΚΤΕΛ

Αναφορικά με την μετακίνηση των σπουδαστών στο ΤΕΙ, που έχει ήδη τεθεί από πολλούς σπουδαστές ως ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα, ο κ. Παπαδάτος προχώρησε ήδη σε παρέμβαση προς το ΚΤΕΛ, προκειμένου να δρομολογηθεί γραμμή που θα συνδέει το κέντρο της πόλης με το ΤΕΙ, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι σπουδαστές.

Βεβαίως, όπως τόνισε ο κ. Παπαδάτος, αυτό ια γίνει σε συνεννόηση με τον προϊστάμενο του τμήματος, προκειμένου τα δρομολόγια να συμπίπτουν με τις ώρες έναρξης και λήξης των μαθημάτων.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για μοιρασιές… υπουργείων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για μοιρασιές… υπουργείων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ