2013-09-16 10:13:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Έχουν γεμίσει με φόλες την περιοχή του Αγίου Βασιλείου – Bρήκαν στο δρόμο δηλητηριασμένο κοτόπουλο!
Στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, από τις αρχές του μήνα, κάποιοι ασυνείδητοι έχουν βάλει φόλες για θανάτωση ζώων και έχουν, δυστυχώς δηλητηριαστεί μέχρι τώρα αρκετά ζωάκια.

Όπως καταγγέλλει στο thebest.gr κάτοικος της περιοχής, ένα ζωάκι ευτυχώς το πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο ιδιοκτήτης του ενώ την Κυριακή το πρωί γείτονας που έβγαλε βόλτα το σκύλο του δηλητηριάστηκε καθώς έφαγε μια από αυτές τις διάσπαρτες φόλες στο δρόμο. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες τα περισσότερα περιστατικά έχουν σημειωθεί δίπλα από τις γραμμές του ΟΣΕ καθώς και στους χώρους γύρω από το γήπεδο του Αγίου Βασιλείου γι’ αυτό συμβουλεύουν τους συμπολίτες να μην βγάζουν βόλτα τα ζωάκια τους κοντά σε αυτά τα σημεία.

Σε αυτά τα σημεία βρέθηκαν κάποιες από τις φόλες μια από τις οποίες ήταν βραστό κοτόπουλο ποντισμένο με δηλητηριώδεις ουσίες που του είχαν προσδώσει ένα πρασινωπό χρώμα. Δεν αποκλείεται δε να υπάρχουν φόλες και σε άλλα σημεία όπου δεν τις έχουν εντοπίσει οι κάτοικοι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απεργιακός «πυρετός»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απεργιακός «πυρετός»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ