2013-09-11 12:40:17
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΕΛ Ο... ΠΡΩΤΟΣ!
Επιστρέφει πανευτυχής στην Ελλάδα ο Τζόελ Κάμπελ προκειμένου να αφοσιωθεί πλέον στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού από τους πολλούς διεθνείς της ομάδας, που εξασφάλισε την παρουσία του στα γήπεδα της Βραζιλίας για το Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού.

Με τον Κάμπελ να αγωνίζεται για 78 λεπτά, η Κοστα Ρίκα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 της Τζαμάικα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ματς του Παναμά με την Ονδούρα πήρε απευθείας το εισιτήριο για την τελική φάση.

«Βραζιλία! Μουντιάλ! Κόστα Ρίκα... Θέλω να δω όλον τον κόσμο στους δρόμους. Αυτό είναι για όλη την Κόστα Ρίκα», έγραψε στο twitter του μετά την πρόκριση ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Σοβαρές πιθανότητες συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ο Μεντζανί με την Αλγερία, ο Μπόνγκ με το Καμερούν, ο Μέγιερι με την Ουγγαρία και φυσικά οι Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού.

Ο Βάις αποκλείστηκε με τη Σλοβακία, όπως και ο Κάρολ με τη Β. Ιρλανδία, αλλά και οι Εντινγκά (Κονγκό), Γιαταμπαρέ (Μάλι).
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ