2013-09-11 12:31:05
Φωτογραφία για Δυτική Aχαΐα: Χωρίς ρεύμα λόγω... υγρασίας
Χωρίς ρεύμα βρίσκονται από νωρίς σήμερα το πρωί οι περιοχές της Δυτικής Αχαϊας, όπως τα Ροϊτικα, ο Αλισσός, και η περιοχή της Βιομηχανικής.

Αυτό που προκαλεί όμως γέλια και κλάματα, είναι η απάντηση της ΔΕΗ στις συνεχείς κλίσεις σε κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής για να ενημερωθούν για την διακοπή ρεύματος.

"Υπομονή, σήμερα έχει πολύ υγρασία και έχουμε μεγάλο πρόβλημα" είναι η... αποστομωτική απάντηση της ΔΕΗ για το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο patrastimes ο περιφερειακός διευθυντής της ΔΕΗ Περ. Δυτικής Ελλάδας κ. Σπύρος Μυλωνάς, η διακοπή ρεύματος στην περιοχή της Δυτικής Αχαϊας οφείλεται σε βλάβη στον κεντρικό υποσταθμό της ΔΕΗ στη ΒΙΠΕ, απ' όπου ηλεκτροδοτείται η συγκεκριμένη περιοχή. Αυτό, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οφείλεται στην αυξημένη σημερινή υγρασία.

Οπως δήλωσε ο κ. Μυλωνάς, η αιτία αυτών των βλαβών είναι συχνή κατά τους μήνες την περίοδο της άνοιξης και του φθινοπώρου.

Το παράδοξο είναι όμως, ότι ενώ τα υλικά που προμηθεύεται η ΔΕΗ πρέπει, κατά τις διακηρύξεις των διαγωνισμών, να έχουν ειδικές προδιαγραφές για να μην παθαίνουν βραχυκυκλώματα λόγω υγρασίας, αυτά συνεχίζουν να εμφανίζονται ταλαιπωρώντας τους καταναλωτές.

Πηγή: patrastimes
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ