2013-09-11 12:37:10
Φωτογραφία για Λευτέρης Πανταζής: «Θέλω η κόρη μου να περάσει όμoρφα ερωτικά χρόνια»
Υπήρξε καρδιοκατακτητής, δεν παντρεύτηκε ποτέ, ούτε με τη μητέρα της κόρης του, γιατί, όπως λέει, «Αυτά είναι τυχερά» και σήμερα εύχεται για τον εαυτό του ένα νέο μεγάλο έρωτα. «Ο έρωτας σου δίνει ζωή, ενέργεια, θέλεις να είσαι όμορφος, να δημιουργείς, να γράφεις τραγούδια μέσα από την ψυχή σου» λέει.

Η Κωνσταντίνα, πάντως, είναι ερωτευμένη και δεν διστάζει να το παραδεχτεί με τον ενθουσιασμό των 22 της χρόνων. «Όταν πήγα στο Μαϊάμι, ήρθα κοντά με ένα συμφοιτητή μου. Για τρία χρόνια ήμασταν κολλητοί φίλοι και τον τελευταίο χρόνο καταλάβαμε ότι είμαστε ερωτευμένοι. Από τότε είμαστε μαζί. Τώρα είναι εκεί και μου λείπει πολύ» αποκαλύπτει στο People.

«Η κόρη μου θέλω να περνάει καλά, να μην πληγωθεί και να περάσει όμορφα ερωτικά χρόνια. Της έχω εμπιστοσύνη, γιατί είναι μαγκάκι» λέει ο πατέρας της. «Η Κωνσταντίνα είναι ένα παιδί όλο ζωντάνια. Πολλές φορές παίρνει γραβάτες και ρούχα από την γκαρνταρόμπα του Λευτέρη, φτιάχνει κοστούμια, παίζει ρόλους. Ο πατέρας της είναι ευτυχισμένος που την έχει φέτος το καλοκαίρι κοντά του» λέει στο People άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ