2012-04-09 11:26:14
Φωτογραφία για SUPER LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ (videos)
 SUPER LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ (videos)8/4/2012Διακόπηκε το Λεβαδειακός – SKODA Ξάνθη (video)Δεν ξεκίνησε ποτέ ο αγώνας ανάμεσα στο Λεβαδειακό και την SKODA Ξάνθη λόγω του πολύ δυνατού ανέμου που πνέει στη Λιβαδειά. Ο διαιτητής Βοσκάκης επέλεξε αρχικά να περιμένει μισή ώρα, μήπως και βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Ίσα ίσα, την ώρα που παίκτες και διαιτητές έκαναν την επανεμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, μία διαφημιστική πινακίδα κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος τους λόγω του δυνατού αέρα που συνέχισε να πνέει στη Λιβαδειά και ο Βοσκάκης προχώρησε αμέσως σε οριστική διακοπή του αγώνα.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο την ίδια ώρα, ωστόσο κάτι τέτοιο θα οριστικοποιηθεί λίγο αργότερα, από τη στιγμή που ακολουθεί κι άλλη αγωνιστική τη Μ. Τετάρτη.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-0 Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, για την 28η αγωνιστική της Superleague.


Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, έχοντας την κατοχή της μπάλας και τον ΠΑΟΚ να μη μπορεί να απειλήσει. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την ομάδα του Boloni, καθώς στο 37’ ο Φωτάκης είδε την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνη προβολή και ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον Ατρόμητο να έχει σημαντικές ευκαιρίες, με κορυφαία εκείνη του 62’ όταν από κεφαλιά του Γιαννούλη ο Αποστολόπουλος έδιωξε πάνω από τη γραμμή, ενώ στο 88′ ο Καραγκούνης σημάδεψε το δοκάρι.

Γκολ:

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Itandje, Νάστος, Φυτανίδης, Zuela, Γιαννούλης (Epstein 67’), Iglesias, Garcia, Δημούτσος, Τάτος (Αναστασάκος 76’), Brito (Καραγούνης 76′), Μήτρογλου.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Cirillo, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Garcia, Lazar, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (Γεωργιάδης 85′), Lino, Αθανασιάδης.

Δείτε το video με τα highlights του αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-0

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 3-0Στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 τον Πανιώνιο για την 28η αγωνιστική της Super League και έφτασε στους 60 βαθμούς.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, αλλά έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 11΄ να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Κατσουράνης τράνταξε το αντίπαλο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, πέρα από ένα τετ-α-τετ του Μενδρινού στο 3΄, δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί και το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς πολλές συγκινήσεις από καμία από τις δύο ομάδες.

Ωστόσο, 3΄ μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Χριστοδουλόπουλος έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη, ανοίγοντας το σκορ για τον Παναθηναϊκό. Ο Kuqi έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 83΄ και ό,τι δεν έκανε ο Φινλανδός, το έκανε 2΄ αργότερα ο Πετρόπουλος. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε εκ νέου στο 88΄, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για τον Παναθηναϊκό.

Γκολ: Χριστοδουλόπουλος 48΄, Πετρόπουλος 85΄, 88΄

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ferreira): Καπίνο, Μαρίνος (Πετρόπουλος 46΄), Boumsong, Kante, Simao, Βύντρα, Κατσουράνης, Zeca, Cleyton (Rudolf 46΄), Quincy, Χριστοδουλόπουλος (Καραγκούνης 65΄).

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Pierre, Antunes (Kuqi 68΄), Schembri (Milovanovic 82΄), Omo (Πετκάκης 78΄), Σιόβας, Μενδρινός, Κούρος, Σάμαρης, Kurdi, Dimbala.

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Πανιώνιος:

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2-1

Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υπέταξε και την ΑΕΚ με 2-1, αυτή τη φορά εντός έδρας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superleague και εξασφάλισε την παραμονή του.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να σταθούν όρθιοι στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι Γιαννιώτες κατάφεραν να προηγηθούν στο 58′, με σουτ του Beccera. Λίγα λεπτά αργότερα ο Zabrella έχασε σπουδαία ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της ομάδας του, καθώς σε τετ α τετ έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Κωνσταντόπουλου.

Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Wanderson στο 81′, όμως παρά το σοκ οι γηπεδούχοι πίεσαν στην επίθεση και με πλασέ του Κυριάκου στο 84′ μετά από λάθος του Μπουγαϊδη έκαναν το τελικό 2-1

Γκολ: Beccera 58’, Κυριάκος 84′ – Wanderson (αυτ.) 81′)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Wanderson, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Πάντος, De Vincenti, Zabrella (Τζανής 73′), Beccera (Ντάσιος 86′), Κυριάκος, Γεωργίου, Vila.

AEK: Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Κοντοές (Carlos 68′), Γεωργέας, Λαγός (Φούντας 57’), Vargas (Guerreiro 73′), Καφές, Leonardo, Κλωναρίδης, Beleck.

Δείτε  το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2-1

Ολυμπιακός – Κέρκυρα 0-1

Σε ένα παιχνίδι – άτυπη φιέστα τίτλου για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που ολοκληρώθηκε, ωστόσο, με αποδοκιμασίες στο γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης», η Κέρκυρα πήρε «χρυσό τρίποντο» επικρατώντας με 0-1 των «ερυθρολεύκων» και έκανε σημαντικό βήμα στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι είχαν εξ αρχής την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Mellberg να μην μπορεί να νικήσει τον Αναστασόπουλο, στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 10΄. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα, δίχως όμως αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στο πρώτο μέρος δίχως να πραγματοποιήσουν καμία τελική προσπάθεια.

Στην επανάληψη, οι Mirallas (55΄) και Djebbour (69΄) έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά δε βρήκαν στόχο. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τον Ολυμπιακό, βέβαια, να συνεχίζει να έχει ευκαιρίες, δίχως, όμως, να πείθει με την παρουσία του. Η Κέρκυρα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς ο Ιωάννου στο 80΄, μετά από λάθος του Χολέβας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τεράστια βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του.

Γκολ: Ιωάννου 80΄

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Valverde): Megyeri, Modesto (Τοροσίδης 72΄), Mellberg, Marcano, Χολέβας, Orbaiz, Μανιάτης, Abdoun (Makoun 75΄), Fuster (Kazim 56΄), Mirallas, Djebbour.

Κέρκυρα (Καβακάς): Αναστασόπουλος, Καλαντζής (Λαμπρόπουλος 80΄), Μίχος, Wenzel, Αγρίτης (Γραμμόζης 60΄), Κοντοδήμος, Majstorovic, Osman, Ιωάννου, Τσίγγας (Γιάντσης 72΄), Ηλιάδης.

Δείτε το video με το γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Κέρκυρα:

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-0Έπειτα από επτά αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Παναιτωλικού με 1-0, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε δεινή βαθμολογική θέση παραμένει η ομάδα του Αγρινίου, που έφυγε με άδεια χέρια από την Κρήτη.

Οι φιλοξενούμενοι, που ήθελαν όσο τίποτα τους βαθμούς της νίκης, μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις στο παιχνίδι, ωστόσο οι «Κρητικοί» ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Kalajdzic έπειτα από εύστοχη εκτέλεση φάουλ στο 30΄, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με το 1-0 να είναι και το τελικό σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας σε αρκετές φάσεις την ισοφάριση, δίχως όμως αποτέλεσμα, με το σκορ να παραμένει ως είχε.

Γκολ: Kalajdzic 30΄

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Μπούρμπος, Γεωργίου, Souza, Γαλανόπουλος, Kalajdzic, Veron, Jordi Lopez (Ζορμπάς 78΄), Jorje Lopez (Παπουλής 65΄), Sisic (Kendal 78΄), Μάντζιος.

Παναιτωλικός (Λεμονής): Cennamo, Σιόντης (Fernandes 57΄), Dolezaj, Edjenguele, Παλαιολόγος, Γκόλιας (Καραμαλίκης 89΄), Μητρόπουλος, Camara, Θεοδωρίδης (Onwuachi 71΄), Akale, Χαριστέας.

Δείτε το video με το γκολ και τα highlights της αναμέτρησης ΟΦΗ – Παναιτωλικός:

Οριστική διακοπή στο Άρης – Αστέρας ΤρίποληςΆσχημο τέλος είχε ο αγώνας του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον διαιτητή Τριτσώνη να διακόπτει οριστικά την αναμέτρηση, εξαιτίας τραυματισμού της βοηθού Χρυσούλας Κουρομπύλια από μπουκάλι, στο 43ο λεπτό.

Οι διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια των διαιτητών διήρκεσαν 75 λεπτά, αρχικά αποφασίστηκε να εκκενωθεί το κομμάτι της θύρας 2 πίσω από τη βοηθό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εκκένωση δεν έγινε στο χρονικό διάστημα των πέντε λεπτών που ζήτησε ο διαιτητής και τελικά αποφασίστηκε η οριστική διακοπή.

Σε εκείνο το σημείο ο Ατρόμητος προηγούταν με 0-1 από γκολ του Rayos sto 35′

Γκολ: Rayos 35’

Οι συνθέσεις:

Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης, Sankare (Καπετάνος 40’), Λαζαρίδης, Michel, Faty, Παπαζαχαρίας, Ubides, Neto, Castillo, Τριανταφυλλάκος.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Pulido, Ucero, Navarro, Rayos, Alvares, Formica, Breska, Frankou.

Δείτε σε λίγο το video με όσα συνέβησαν στον αγώνα Άρης – Αστέρας Τρίπολης που διεκόπη στο 43ο λεπτό

Δόξα Δράμας – Εργοτέλης 1-1Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Δόξα Δράμας και Εργοτέλης στον μεταξύ τους αγώνα για την 28η αγωνιστική στο Καυτανζόγλειο, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τη νίκη της Κέρκυρας επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, δεν εξυπηρετεί τους Κρητικούς, που βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους Φαίακες να τους καταδιώκουν.

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο 23’ με τον Χάντι, όμως η Δόξα ισοφάρισε στο 40’ με τον Σοϊλέδη, μετά από λάθος της άμυνας. Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Δαύκος και το δοκάρι σε ένα γύρισμα του Κυβελίδη, κράτησαν το τελικό 1-1.

Γκολ: Σοϊλέδης 40’ – Χάντι 23’

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας: Δαύκος, Γκαρακλίδης, Ρούτσης, Kapel (Κυβελίδης 65’), Lima, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Abubakari (Γελαδάρης 90+2’), Wellington, Σοϊλέδης (Κουμπρόγλου 86’).

Eργοτέλης: Pirson, Sashiasvilli, Hieblinger, Τζανακάκης, Junior, Χάντι (Καρέλης 81’), Σαρρής, Κατσικοκέρης (Budimir 61’), Κουτσιανικούλης, Oliseh (Beto 46’), Φραγκουλάκης

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Δόξα Δράμας – Εργοτέλης 1-1
alexwebradiotv
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν προσχωρώ στη ΔΗΜΑΡ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν προσχωρώ στη ΔΗΜΑΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ