2013-09-09 14:55:46
Φωτογραφία για Μιλίνκοβιτς,ο εκλεκτός για τον πάγκο του Άρη
Ο Σέρβος Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα είναι τελικά ο διάδοχος του Γιάννη Χατζηνικολάου στην τεχνική ηγεσία του Άρη και όχι ο Γερμανός Γκούντερ Κέστνερ

Ο Σέρβος Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα είναι τελικά ο διάδοχος του Γιάννη Χατζηνικολάου στην τεχνική ηγεσία του Άρη που προτιμήθηκε αντί του Γερμανού Γκούντερ Κέστνερ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, έκανε χθες ταξίδι αστραπή στο Βελιγράδι όπου ήρθε σε συμφωνία με τον 44χρονο Σέρβο τεχνικό που αύριο αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά.

Ο Μιλίνκοβιτς γεννήθηκε στο Βελιγράδι στις 18 Ιουλίου του 1968 και είναι παντρεμένος με τρία παιδιά ενώ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στις Παρτιζάν Βελιγραδίου, Βοϊβοντίνα, Ραντνίτσκι, Βάρεγκεμ, Νις, Χάνσα Ροστόκ, Τόσου, Ανόρθωση και Δόξα Κατοκοπιάς.

Ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του από την Όμπιλιτς το 2004 με δεύτερο σταθμό του την Μπόρτσα (2005-2008) ενώ το καλοκαίρι του 2009 ανέλαβε την νεοφώτιστη Σπαρτάκ Ζλάτιμπορ οδηγώντας την στα προκριματικά του Κυπέλλου UEFA.


Επόμενος σταθμός του ήταν η Βοϊβοντίνα που την οδήγησε στην καλύτερη συγκομιδή βαθμών στην ιστορία της οδηγώντας την και στην συμμετοχή της στο Europa League.

Αφού στο δεύτερο μισό της περιόδου 2011-2012 στην Σπαρτάκ Ζλάτιμπορ την περίοδο 2012-2013 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΟΦΚ Βελιγραδίου με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη Ζόραν Λόντσαρ να ήταν στην θέση του τεχνικού της διευθυντή.

Ο Μιλίνκοβιτς ανέλαβε την ΟΦΚ Βελιγραδίου στην 8η αγωνιστική έχοντας μετά τις πρώτες εφτά μόλις έναν βαθμό και την οδήγησε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Λόντσαρ αναμένεται να είναι μαζί του και στο τεχνικό τιμ του Άρη, παραμένει όμως άγνωστη η θέση, με το μόνο σίγουρο να είναι ότι μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται η παρουσία του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πριν από δύο εβδομάδες.

Ο Μιλίνκοβιτς που προτιμήθηκε από τον Ηλιάδη αντί του Κέστνερ, που χθες το βράδυ απάντησε θετικά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια 11 ταλαντούχους Σέρβους ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών και τον Παβλόφσκι της Πόρτο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ