2013-09-08 13:54:10
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΝΤΙΝΓΚΑ-ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Με την απόκτηση των Εντινγκά και Γιαταμπαρέ, ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ωστόσο, αμφότεροι δεν έχουν πολύ καιρό που πήραν μεταγραφή στην ομάδα και φυσικά δεν έχουν προλάβει να αγωνιστούν με τα ερυθρόλευκα.

Επιπλέον ο Μίτσελ δεν έχει καταφέρει ακόμη να δουλέψει μαζί τους, καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Πάντως, αυτό θα γίνει από τη νέα εβδομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός, θέλει να τους βάλει στο πρόγραμμα, ώστε και αυτοί να μπουν στο κλίμα σιγά σιγά.

Μάλιστα, σκέφτεται να τους δώσει χρόνο συμμετοχής και στον αγώνα με την Ξάνθη, ώστε να τους… ετοιμάσει για τον αγώνα της πρεμιέρας του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πρόκειται για δύο παίκτες, οι οποίοι έχουν εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα και γνωρίζουν πολύ καλα την Παρί Σεν Ζερμέν. Και ο Ολυμπιακός, θα τους χρειαστεί στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για αυτό και ο Μίτσελ θέλει να τους χρησιμοποιήσει στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Superleague, ώστε να μπουν σιγά σιγά στην ομάδα!
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ