2013-09-08 13:53:04
Φωτογραφία για Άδωνι, μάθε ότι αυτός είναι ο πραγματικός κόσμος που ζούμε
Η φράση «έλα στον πραγματικό κόσμο» που είπε ο υπουργός Άδωνις στον συνταξιούχο που του διαμαρτυρήθηκε, καταδεικνύει περίτρανα ότι οι πολιτικοί μας ΔΕΝ έχουν καταλάβει πως μας καταντήσανε και πως περνάμε οι έλληνες... πολίτες. Πόσο μυαλό χρειάζεται κάποιος για να καταλάβει ότι αυτό που του περιγράφει ο απελπισμένος άνθρωπος είναι ο πραγματικός μας κόσμος. Σε ποιον κόσμο τον προσκάλεσε ο Άδωνις; Μήπως στον άλλο κόσμο; ή στον δικό του προστατευμένο κόσμο της βουλής και των καναλιών εκεί που βγαίνει ατσαλάκωτος και αλαζόνας, υψώνοντας τη φωνή, χωρίς αντίλογο και αμολάει κάθε λογής φανφάρες, ειρωνείες και π@π@ριές.

Όταν όμως βρέθηκε ο Άδωνις (σίγουρα κατά λάθος) ανάμεσα σε πραγματικούς πολίτες δεν τόλμησε να υψώσει τη φωνή, ήταν ήρεμος, μειλίχιος και έφτασε στο σημείο να μοιράζει κάρτες (είναι ΑΛΗΘΕΙΑ, δείτε το video) για να πουλήσει (γενόσημα) φάρμακα. Είναι τόσο βλάκας που δεν κατάλαβε ότι με αυτό που έκανε ομολόγησε το τεράστιο πρόβλημα με την έλλειψη φαρμάκων που ο ίδιος δημιούργησε. Για να βρούμε δηλαδή από δω και πέρα ένα φάρμακο πρέπει να έχουμε μέσον τον υπουργό υγείας. Αυτό είπε στον συνταξιούχο ο αθεόφοβος, «πάρε την κάρτα μου και τηλεφώνησέ μου να σου βρω το φάρμακο».


Με την ευκαιρία υπουργέ, μπορείτε να μου στείλετε στο σπίτι ένα κουτί ασπιρίνες για μην τρέχω στο φαρμακείο;

Αυτός λοιπόν που βγαίνει στις τηλεοράσεις με αλαζονεία και μας ειρωνεύεται με υψωμένη φωνή, μόλις βρέθηκε στον πραγματικό κόσμο με αληθινούς πολίτες, έκανε, μέσα σε τρία λεπτά, τόσες γκάφες που δεν θα έκανε παιδάκι πρώτης δημοτικού. Αλλά έτσι είναι Άδωνι, μόλις συναντήσεις ένα απλό πολίτη γκρεμίζονται όλα τα ψευτοεπιχειρήματα, τα ψευτοδιλήμματα και οι ψευτομαγκιές που πουλάς όταν παίζεις στο γυαλί μόνος σου.

Αλλά τι άλλο να περιμένουμε από σένα που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τον πραγματικό κόσμο από την εικονική πραγματικότητα που ζεις εσύ και οι όμοιοί σου.

Υπομονή και έρχεται η ώρα που θα σας βγάλουμε εμείς από τον γυάλινο κόσμο σας. Δεν θα υποφέρουνε μόνο τα δικά μας τα παιδιά αλλά και τα δικά σας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ