2013-09-07 20:37:04
Φωτογραφία για Έπεσε ξύλο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας – δύο συλλήψεις και ένας τραυματίας
Πήγαν στις Πρώτες Βοήθειες, απαίτησαν να εξεταστούν πρώτοι και επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικού! Κατέληξαν όμως στα κρατητήρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αστυνομικός, λόγω της επίθεσης, που δέχθηκε από Ελληνοκύπριο, υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα δεξιάς ποδοκνιμικής και εισήχθηκε στο ορθοπεδικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και αναμένεται να χειρουργηθεί.

Το περιστατικό συνέβη μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Δύο Ελληνοκύπριοι, κάτοικοι Καλού Χωριού, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, προκειμένου ο ένας από αυτούς να εξεταστεί στα μάτια.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ασθενής φέρεται να ζητούσε να εξεταστεί πρώτος, χωρίς να περιμένει τη σειρά του, από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Αστυνομικός που βρισκόταν σε καθήκον στο Νοσοκομείο Λάρνακας, έλαβε την πρωτοβουλία να ηρεμήσει τον ασθενή και ο ένας εκ των δύο Ελληνοκυπρίων φέρεται να τον ύβρισε και να του επιτέθηκε.

Ο αστυνομικός κατάφερε να τον συλλάβει για αυτόφωτο αδίκημα, αλλά ο φίλος του φέρεται να προσπάθησε να παρεμποδίσει τη σύλληψη του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ίδιος.

Ο πρώτος συλληφθείς, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση εναντίον αστυνομικού και πρόθεση σοβαρής σωματικής βλάβης κρατείται στον αστυνομικό σταθμό της Αραδίππου και ο δεύτερος στο αστυνομικό τμήμα της Κοφίνου.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ