2013-09-07 20:30:07
Φωτογραφία για Βάζουν τον Κωστόπουλο απέναντι από Λιάγκα-Σκορδά
Το Mega ανακοίνωσε ότι ο πρώην εκδότης θα παρουσιάζει το «Πρωινό Mou» Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η νέα τηλεοπτική σεζόν μετά τις μετεγγραφές που σημειώθηκαν στην πρωινή ζώνη των δύο μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών MEGA και ΑΝΤ1.

O ΑΝΤ1 "άρπαξε" από το MEGA το τηλεοπτικό δίδυμο ( και ζευγάρι στη ζωή) Λιάγκα -Σκορδά και το μεγάλο κανάλι απάντησε με το ίδιο νόμισμα, αφού "έκλεψε" από τον ΑΝΤ1 τον παρουσιαστή της εκπομπής "Βράδυ" Πέτρο Κωστόπουλο.

Μάλιστα αποφάσισε να στείλει τον Πέτρο Κωστόπουλο απέναντι ακριβώς από το πετυχημένο ζευγάρι των Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά, στην πρωινή ζώνη. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο Πέτρος αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Πρωινό Mou»

Μαζί του θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Βίκυ Παγιατάκη, ο Άκης Πετρετζίκης και οΆρης Καβατζίκης, όλο δηλαδή το περσινό τημ, που συνεργάστηκε με Λιάγκα και Σκορδά, χαρίζοντας ανεπανάληπτες πρωτιές στο MEGA.

Παράλληλα ξεκινάει και η προετοιμασία για τη βραδινή εβδομαδιαία εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, η οποία θα ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα του Mega.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ