2013-09-06 23:58:50
Φωτογραφία για «ΒΛΕΠΕΙ»... ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ SUPER ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Ελλάδα δυσκολεύτηκε πολύ αλλά... λυτρώθηκε νικώντας 0-1 το Λιχτενστάιν με γκολ του Μήτρογλου, ενώ παράλληλα "έπιασε" ξανά κορυφή μετά την ήττα της Βοσνίας!

Το γκολ του "πιστολέρο" του Ολυμπιακού ξετύλιξε το... «δώρο» από τη Σλοβακία και έδωσε σοβαρές ελπίδες απευθείας πρόκρισης στο Μουντιάλ!

Συγκεκριμένα, ο πρώην ερυθρόλευκος Βασίλης Τοροσίδης, βρήκε ωραία τον επιθετικό του Θρύλου με συρτή… σέντρα και ο Μήτρογλου από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό μάλιστα, ήταν το πέμπτο τέρμα του διεθνή φορ με την «γαλανόλευκη» στην 23η συμμετοχή του σε επίσημα παιχνίδια.

Η Ελλάδα αν και τα βρήκε... «σκούρα» απέναντι στο Λιχτενστάιν, βρήκε το δρόμο προς τη νίκη στο 72’ με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να μην χάνει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η προβληματική εικόνα στην ανάπτυξη του πρώτου ημιχρόνου αλλά και η αποβολή του Χοσέ Χολέμπας στο 60’ «μπλόκαραν» την Εθνική μέχρι το 66ο λεπτό, όταν και η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Χάσλερ και η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έκανε... το καθήκον της.


Έτσι, η Ελλάδα ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου μαζί με τη Βοσνί.

Επόμενη αναμέτρηση της Εθνικής, την ερχόμενη Τρίτη (10/9) στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στη Λετονία, που επικράτησε 2-1 της Λιθουανίας εντός έδρας.

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Χολέμπας, Τοροσίδης, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Ταχτσίδης (67' Καραγκούνης), Κονέ (46’ Νίνης), Χριστοδουλόπουλος (84' Παπαδόπουλος), Μήτρογλου

Στον πάγκο: Σηφάκης, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Βύντρα, Φετφατζίδης, Τζιόλης, Φορτούνης.

Λιχτενστάιν (Ρένε Πάουριτς): Γέλε, Οέρι, Κιντάνς, Στόκλασα, Ντ. Χάσλερ, Φρικ (27’ Α.Κρίστεν), Μπουργκμάιερ, Ν. Χάσλερ, Κρίστεν (90+2’ Γκούμπσερ), Βίζερ (86’ Γιλντίζ), Πολβερίνο

Στον πάγκο: Μπίτσερ, Βόλφινγκερ, Έρις. Μπεκ, Γκερ

Δείτε το γκολ της αναμέτρησης:
   
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ