2013-09-06 23:51:05
Φωτογραφία για Επίσκεψη αποστολής Πατρινού Καρναβαλιού στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης με αφορμή τη ΔΕΘ
Έντονος καρναβαλικός αέρας φύσηξε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Παρασκευής 6ης Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης με την παρουσία της πολυμελούς αντιπροσωπείας του Πατρινού Καρναβαλιού, με αφορμή τη για πρώτη φορά συμμετοχή του θεσμού στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σε ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά, του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου «Καρναβάλι Πάτρας» Χάρη Καρκούλια, και της υπόλοιπης αποστολής αποτελούμενης από τους Αντιδημάρχους Γιώργο Σιγαλό και Ανδρέα Φίλια, μελών της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού, μελών του πληρώματος 94 και καρναβαλιστών με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Η πατρινή αποστολή υποδέχτηκε τον Γιάννη Μπουτάρη στην είσοδο του γραφείου του έχοντας δυναμική παρουσία, φωνάζοντας «Πατρινό Καρναβάλι» και μεταδίδοντας την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα του Πατρινού Καρναβαλιού
. Κατά τη συνάντηση της αποστολής με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης , ο Δήμαρχος Πατρέων και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς συζήτησαν μαζί του για την προοπτική της εμφάνισης ειδικού άρματος και καρναβαλιστών του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Πατρινό Καρναβάλι του 2014, με αφορμή της διοργάνωσης «Θεσσαλονίκη: Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014». Επίσης στο πλαίσιο της προσεχούς διοργάνωσης του Πατρινού Καρναβαλιού, αποφασίστηκε επίσης η συμμετοχή μαθητών σχολείων της Θεσσαλονίκης στις παρελάσεις.

Οι δυο Δήμαρχοι συζήτησαν επίσης για τα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης που είναι έντονα αυτό τον καιρό, αλλά και για τις κοινές ενέργειες που έχουν αλλάβει στο πλαίσιο της κίνησης των 5 Δημάρχων, οι οποίοι είναι μέλη.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς σύστησε στο Γιάννη Μπουτάρη τον Πέτρο Βρυώνη, υπεύθυνο του Καρναβαλικού Εργαστηρίου, εκεί που χτυπά η καρδιά του Πατρινού Καρναβαλιού και όχι μόνο, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στη συνάντηση αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Χάρης Καρκούλιας μεταξύ άλλων έδωσε στον Γιάννη Μπουτάρη έναν μπάστακα που κρατά κρασί Μπουτάρη, ένα αναμνηστικό με χιουμοριστικό-καρναβαλικό πνεύμα. Επίσης έλαβε ένα μπλουζάκι που γράφει Πλήρωμα 94 και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αμέσως το φόρεσε. Ο Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι δεν είχε έρθει ποτέ ως σήμερα στο Πατρινό Καρναβάλι αλλά υποσχέθηκε ότι το 2014 θα είναι παρών. Την επίσκεψη κάλυψε για τις ανάγκες του δημοτικού καναλιού ΤV 100 θυμούμενη τη δημοσιογραφική της ιδιότητα το μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού Νατάσα Ράγιου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ