2013-09-04 18:30:17
Φωτογραφία για iPad 5 leaked video, ίδια οθόνη αλλά πιο λεπτό, πιο μικρό, πιο ελαφρύ
Ενώ περιμένουμε την ανακοίνωση των iPhone 5S και iPhone 5C στις 10 Σεπτεμβρίου 2013, leaked parts από το νέο iPad 5 κάνουν την εμφάνιση τους online. Το νέο video με το ολοκαίνουριο iPad 5 frame δείχνει τις μεγάλες αλλαγές.

IPAD 5, ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ, ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ, ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ 9.7 ΙΝΤΣΩΝ

Όπως ακριβώς το περιμένουμε και σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νέο iPad 5 θα είναι μικρότερο σε μέγεθος και όγκο. Πιο λεπτό και πιο ελαφρύ επίσης. Παρά τις μικρότερες διαστάσεις και το bezel γύρω από την οθόνη, το iPad 5 θα διατηρήσει την οθόνη στις ίδιες ακριβώς διαστάσεις. Μικρότερο iPad 5, ίδια οθόνη 9.7 ιντσών, πιο ελαφρύ και 15mm πιο στενό.

Στο video με τα leaked parts του iPad 5 φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάποιος με παλάμες μέτριου προς μεγάλου μεγέθους μπορεί να κρατήσει το νέο iPad 5 με το ένα χέρι. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το iPad mini σήμερα, που όμως έχει μικρότερη οθόνη στις 7.9 ίντσες. Υπολογίζεται ότι το νέο iPad 5 θα είναι 15% μικρότερο και 25% ελαφρύτερο σε σύγκριση με το σημερινό μοντέλο iPad.

Η αισθητική του νέου iPad 5 ταιριάζει με το iPad mini αλλά και το νέο iPhone 5C, πιθανότατα επηρεασμένη από το στυλ του Jony Ive αντί για αυτό του Steve Jobs. Το νέο iPad 5 αναμένεται να ανακοινωθεί σε ξεχωριστό iPad event μέσα στον Σεπτέμβριο. Υπομονή μέχρι τότε.
πηγη
pestanea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ