2013-09-04 18:20:05
Φωτογραφία για Κ. Μπακογιάννης στο BriefingNews: Να σταματήσει την κριτική ο Τσίπρας...
του Σταύρου Ζαγκανά

Η περιβόητη και απερίσκεπτη ατάκα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα περί βλαχοδημάρχων, που αφορούσε τους εκλεγμένους δημάρχους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενόχλησε αρκετά τον δήμαρχο Καρπενησίου και γιο της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στο BriefingNews ο κ. Μπακογιάννης ήταν ξεκάθαρος και η αλήθεια είναι ότι δεν μας φάνηκε καθόλου… βλάχος.

Αντίθετα, έδειξε πλήρως ενημερωμένος για την ευθύνη που έχει αναλάβει απέναντι στην τοπική κοινωνία και προσκάλεσε και προκάλεσε για άλλη μία φορά τον κ. Τσίπρα.

«Προσκαλώ τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στο Καρπενήσι, έναν τόπο που έχει πολλά προβλήματα και πολλές προκλήσεις, για να έχει την ευκαιρία να δει όχι μόνο τι εστί βλαχοδήμαρχος αλλά και ποια είναι η καθημερινότητα των ανθρώπων στην περιφέρεια» είπε ο κ. Μπακογιάννης και συνέχισε:

«Η αυτοδιοίκηση πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει. Να υπερβαίνουμε τις όποιες ιδεολογικές γραμμές. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω και να κριτικάρω τον Αλέξη Τσίπρα. Εξάλλου ανήκουμε στην ίδια πολιτική γενιά. Αυτό που θα ήθελα είναι να σταματήσει την κριτική στους δημάρχους και να σκύψει στα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών. Να δούμε όλοι μαζί πως θα προσφέρουμε απτές λύσεις».


Και ο δήμαρχος Καρπενησίου, κατέληξε λέγοντας:

«Κακά τα ψέματα. Ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Βενιζέλος δεν μπορούν να μαζέψουν τα σκουπίδια. Μπορούν όμως να δημιουργήσουν κίνητρα και να βοηθήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση. Και οι εκλογές που έρχονται μπορούν να λειτουργήσουν προς αυτή την κατεύθυνση».

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ