2013-09-04 17:04:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Το Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτ. Ελλάδας πρότεινε δωρεάν σεμινάρια σε μαθητές για τους σεισμούς και έφαγε «πόρτα»
Το ρεκόρ «Γκίνες» της αδιαφορίας διεκδικεί το υπουργείο παιδείας στο οποίο το τεχνικό επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας κατέθεσε πρόταση για την πραγματοποίηση δωρεάν σεμιναρίων σε μαθητές σχολείων, προκειμένου να... αποκτήσουν γνώσεις για την συμπεριφορά τους σε περίπτωση ενός ισχυρού σεισμού αλλά και γενικότερης λειτουργίας τους σε περιπτώσεις τέτοιων φαινομένων.

Η πρόταση κατατέθηκε εγγράφως επί ημερών του Αχαιού κ. Παπαθεοδώρου στη θέση του υφυπουργού παιδείας και δεν αφορούσε μόνο τους μαθητές των σχολειών που βρίσκονται στη ζώνη ευθύνης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος αλλά τους μαθητές όλων των σχολείων σε όλες τις εκπαιδευτικές περιφέρειες της χώρας.

Από τότε μέχρι σήμερα η ηγεσία του υπουργείου παιδείας δεν έχει μπει καν στον κόπο ν’ απαντήσει καθώς όπως όλα δείχνουν ήταν και είναι απασχολημένη με την μείωση των σχολικών μονάδων, την κινητικότητα και την διαθεσιμότητα δεκάδων εκπαιδευτικών από την Δυτική Ελλάδα και όλη τη χώρα.

Σε δηλώσεις του στους patrastimes ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος Θαν. Γιανναδάκης, έκανε λόγο για απίστευτη αδιαφορία εκ μέρους της πολιτείας και αδιανόητη στάση απαξίωσης ενός φορέα όπως είναι το Τεχνικό Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος , σε ένα θέμα που αφορά την προστασία ακόμα και της ζωής παιδιών και εφήβων.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ