2013-08-29 13:11:04
Φωτογραφία για Κίνημα Δεν Πληρώνω: Τα ονόματα των ελεγκτών και του οδηγού της υπόθεσης του Βασίλη Καλαμβοκα - Η απάντηση του ΟΣΥ
Μετά την ανάρτηση μας στην οποία καταγγελόταν η διοίκηση του ΟΣΥ για ουσιαστική άρνηση της κοινοποίησης των ονομάτων του οδηγού και των 2 ελεγκτών που καταγγέλονται από τον Βασίλη Καλαμβόκα ότι τον ξυλοκόπησαν καθώς και για πλήθος άλλων αδικημάτων, είχαμε νεότερες εξελίξεις.

Χθές ο Βασίλης Καλαμβόκας έλαβε νέα επιστολή που αναφέρονται τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟ ΕΜΜ. , οδηγός του τρόλεϊ,

ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΚΩΝ. και ΣΙΔΗΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟ, εθελοντές ελεγκτές.

Μετά και αυτή την εξέλιξη πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βασίλη Καλαμβόκα με την νομική ομάδα του Κινήματος Δεν Πληρώνω καθώς και με συναγωνιστές του Κινήματος, προκειμένου να χαράξουμε την περαιτέρω πορεία.

Στόχος μας η πλήρης αποκάλυψη στα γεγονότα της 10ης Ιουλίου, καθώς και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ειβατών στα ΜΜΜ.

Δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε στους κεφαλοκυνηγούς να συμπεριφέρονται σαν τραμπούκοι και να φτάνουν σε σημείο να οδηγούν ακόμα στον θάνατο ανθρώπους, όπως στην περίπτωση του 19χρονου Θανάση.

Επαναλαμβάνουμε την έκκληση προς τους αυτόπτες μάρτυρες στο συμβάν της 10-7-13, προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα του μπάνερ.

epitropesdiodiastop.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ