2013-08-26 06:00:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Mπήκε με τζιπ στην υπό διαμόρφωση πλατεία στην Ρομάντζα για να κλέψει τα υλικά του Δήμου!
Έχει ξεφύγει η κατάσταση στην Πάτρα όπου κάποιοι εκμεταλλευόμενοι τα κενά αστυνόμευσης, με περισσό θράσος κατακλέβουν ό,τι βρουν μπροστά τους, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα και μπροστά στα έκπληκτα μάτια κατοίκων που για να τους αποτρέψουν τους φωνάζουν να απομακρυνθούν. Τελευταίο κρούσμα ένας θρασύτατος οδηγός τζιπ, ο οποίος μπήκε οδηγώντας μέσα στον χώρο αναψυχής και περιπάτου που διαμορφώνει ο Δήμος στην Ρομάντζα και κατέκλεψε τα υλικά που χρησιμοποιούν τα συνεργεία για την πλακόστρωση του χώρου.

Ο εν λόγω κύριος μάλιστα "χτύπησε" όπως λένε οι πληροφορίες πρωί και βράδυ μπρος στα μάτια περαστικών και κατοίκων που του φώναζαν να αφήσει κάτω τα υλικά γιατί είναι του συνεργείου πρασίνου του Δήμου!

Ο τσαμπουκαλεμένος οδηγός γράφοντας τους πάντες στα παλαιότερα των υποδημάτων του, πήρε άμμο, πλάκες και άλλα υλικά και αναχώρησε με περισσή αναισθησία. Τελικά συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, μετά από κινητοποίηση των κατοίκων.

"Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί" λέει στο thebest.gr ο αντιδήμαρχοις πρασίνου Γιώργος Σιγαλός ο οποίος επισημαίνει ότι σε καθημερινή βάση κατακλέβονται στοιχεία της δημοτικής περιουσίας, με συνέπειες όχι μόνο στα οικονομικά του Δήμου, σε αυτές τις δύσκολες εποχές αλλά και στην εικόνα της πόλης.

Ο κ. Σιγαλός τόνισε μάλιστα ότι θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του συγκεκριμένου οδηγού και καλεί την αστυνομία να εντείνει τους ελέγχους της για την αποφυγή των βανδαλισμών και του πλιάτσικου στην πόλη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με ηγέτη τον Σαβιόλα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με ηγέτη τον Σαβιόλα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ