2013-08-26 05:51:03
Φωτογραφία για Michael Bloomberg: Αν θέλετε να πετύχετε, μην πηγαίνετε στην τουαλέτα
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης και ιδρυτής της αυτοκρατορίας της πληροφόρησης Bloomberg LP, Michael Bloomberg, κατάφερε να χτίσει μία περιουσία ύψους 27 δισ. δολαρίων. Εύλογα, λοιπόν, είναι σε θέση να δίνει συμβουλές επιτυχίας, έστω και εάν αυτές είναι κάπως παράξενες.

Σε συνέντευξή του, είπε: “Ο καθένας έχει μπροστά του διαφορετικές ευκαιρίες. Έχει διαφορετικές ικανότητες, ενώ και η τύχη είναι ένας παράγοντας. Όμως, η εμπειρία μου δείχνει ότι ο καθένας φτιάχνει την τύχη του. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις, τόσο πιο τυχερός γίνεσαι”.

Και πρόσθεσε: “Εγώ πάντα προσπαθούσα να είμαι ο πρώτος που φτάνει στο γραφείο το πρωί και ο τελευταίος που φεύγει το βράδυ. Να παίρνω τις λιγότερες μέρες άδειας και να λείπω όσο το δυνατόν λιγότερο από το γραφείο μου, για να πάω στην τουαλέτα ή για φαγητό”.

“Πρέπει να βρίσκεται εκεί. Εάν θέλεις να επιτύχεις, δεν μπορείς να ελέγξεις πόσο τυχερός είσαι, δεν μπορείς να ελέγξεις πόσο έξυπνος είσαι, αλλά μπορείς να ελέγξεις το πόσο σκληρά δουλεύεις. Επομένως, αυτό είναι το πρώτο πράγμα”. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ