2013-08-26 02:10:52
Φωτογραφία για Μαζική απειθαρχία των Ελλήνων. 700.000 δεν έχουν κάνει φορολογικές δηλώσεις!
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου μέχρι και την Παρασκευή (23/08) δεν είχαν υποβάλει δήλωση σχεδόν 700 χιλιάδες φορολογούμενοι. Ακόμα και να δεχθούμε ότι κάποιοι, είναι της τελευταίας στιγμής, το νούμερο είναι τεράστιο και δεν πρόκειται να καλυφθεί με τίποτα, ως την επόμενη Παρασκευή, 3/8, που λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων.

Το Υπουργείο Οικονομικών, άλλωστε αν ήταν σίγουρο ότι θα υποβληθούν...

οι περισσότερες δηλώσεις, δεν θα έστελνε από χθες στα "παπαγαλάκια" του, υπενθύμιση με τις ποινές που προβλέπονται για μη υποβολη΄δηλώσεων, και απειλές για "άγνωστες" νέες κυρώσεις που θα επιβληθούν. Ο πανικός τους είναι έκδηλος!

Οι Έλληνες μπορεί (κακώς) να μην είναι στις πλατείες, στους δρόμους, αλλά έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν να κάνουν με ληστρική συμμορία που απλά κυβερνάει την χώρα. Άνεργοι, χαμηλόμισθοι, καλούνται λόγω τεκμηρίων, και άλλων τερτιπιών να πληρώσουν επιπλέον φόρους, και έτσι κάνουν την δουλειά του ληστρικού κράτους ακόμα πιο δύσκολη, αφού δεν θα έχει να κάνει με οφειλέτες, αλλά με "φαντάσματα", που ίσως παλιότερα είχαν υποβάλλει δήλωση.


Έτσι αντιστέκονται, κρυπτόμενοι και πολύ καλά κάνουν. Πρώτα οφείλει να υφίσταται ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, και μετά ευσυνείδητοι φορολογούμενοι. Και μιλάμε για έναν "άδικο" φοροληστρικό μηχανισμό, που μεγαλο-οφειλέτες τους αφήνει στο απυρόβλητο, και τους "βαφτίζει" και επενδυτές, παραχωρώντας τους, δημόσια περιουσία!

Άνεμος Αντίστασης

kafeneio-gr.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ