2013-08-23 20:10:25
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει εταιρία για την μη επισκευή του κινητού του
Την 16/5/13 αγόρασα το κινητό τηλέφωνο Sony Xperia Ray. Μετά από λιγότερο από ένα μήνα λειτουργίας η συσκευή έσβησε χωρίς κάποια προφανή αιτία και δεν ξανάναβε. Στις 17/6 παρέδωσα την συσκευή σε κατάστημα του Γερμανού στην Αθήνα (σχόλια τεχνικού: νεκρό, δεν ανάβει). Με ενημέρωσαν ότι θα κάνει τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να επισκευαστεί. Εν τω μεταξύ εγώ έφυγα για Κύπρο όπου υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία. Μετά από 15 μέρες περίπου και χωρίς να ειδοποιηθώ ότι η συσκευή ήταν έτοιμη έστειλα να τον αδελφό μου να την παραλάβει από τον Γερμανό. Η συσκευή ήταν εκεί και την παρέλαβε (σχόλια επισκευής: δεν διαπιστώθηκε η βλάβη, πραγματοποιήθηκε προληπτικά αναβάθμιση λογισμικού).

Η συσκευή μένει αδρανής μέχρι τις 16/7 από όταν γύρισα από την Κύπρο. Όταν την άναψα δούλευε κανονικά. Μετά από 10 μέρες περίπου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Αυτήν την φορά την παρέδωσα στις 31/7 στο κατάστημα του Γερμανού στον Πόρο όντας εκεί διακοπές
. Στις 16/8 τηλεφωνώ στο Γερμανό για να ρωτήσω για τον χρόνο επισκευής. Με πληροφορούν ότι η συσκευή δεν έχει ελεγχθεί καν ακόμα καθώς την παρέλαβαν στις 13/8. Όταν ζήτησα να μάθω που βρισκόταν η συσκευή για 13 ήμερες μου είπαν ότι θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα και θα με ενημερώσουν. Στις 19/8 με ενημέρωσαν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την μεταφορική υποτίθεται, απολογηθήκαν για αυτό και μου είπαν ότι θα επισπεύσουν την διαδικασία επισκευής.

Στις 21/8 η Sony με ενημερώνει ότι παρέλαβε το κινητό από τον Γερμανό το ήλεγξε και διαπίστωσε ότι είχε μέσα υγρασία όποτε δεν το κάλυπτε η εγγύηση. Τηλεφωνώ στον Γερμανό να ζητήσω εξηγήσεις και μου λένε ότι ακόμα δεν έχει φτάσει το mail με το πόρισμα από την Sony . Στις 22/8 η Sony με διαβεβαιώνει ότι το mail έχει σταλεί και ο Γερμανός με διαβεβαιώνει ότι δεν το έχει λάβει. 23/8 o Γερμανός με ενημερώνει ότι το κοστος επισκευής του κινητού είναι 260 ευρώ ενώ το είχα αγοράσει 210 ευρώ .

Και τώρα αναρωτιέμαι

1) Πως βρέθηκε η υγρασία στο κινητό; Εγώ επειδή ήταν οι πρώτες μέρες που το χα στην κατοχή μου το μεταχειριζόμουν πολύ προσεκτικά.

2) Αν το κινητό χάλασε όντως από την υγρασία την πρώτη φορά τι βλάβη είχε;

3) Η υγρασία δεν θα χε στεγνώσει 20 μέρες μετά την παράδοση του;

4) Γιατί καθυστέρησε 13 ήμερες να φτάσει από τον Πόρο στην Αθήνα;

5) Γιατί έχει καθυστερήσει 2 μέρες να φτάσει το mail από την Sony στον Γερμανό;

6) Τελικά ποιος θα πληρώσει για την βλάβη;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ