2013-08-22 21:47:06
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΠΟΥ... «ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ»
Στο γήπεδο Περιστερίου βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο προπονητής του Ολυμπιακού για να δει από κοντά τον επικείμενο αντίπαλο των ερυθρόλευκων.

«Νιώθω την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης», υποστήριξε.

Ο Μίτσελ έδωσε το παρών στο Περιστέρι για το Ατρόμητος-Άλκμααρ ενώ δεν δίστασε να κάνει τις... προβλέψεις του στη NOVA για το ματς: «Πιστεύω πως ο Ατρόμητος θα κερδίσει γιατί έχει ένα καλό σύνολο. Θα νικήσει, θα το απολαύσει και θα είναι διαφορετική η ψυχολογία».

Στη συνέχεια ανέφερε μεταξύ άλλων είπε πως «το γεγονός πως μας είχε κερδίσει πέρυσι στο Καραϊσκάκη δείχνει πολλά καλά πράγματα για αυτόν. Είναι ο επόμενος αντίπαλος μας. Με ενδιαφέρει το ματς. Επιπλέον θα δω ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Όσο για την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη και το εάν νιώθει και τώρα την πλήρη εμπιστοσύνη της διοίκησης είπε: «Την νιώθω αυτήν την απόλυτη εμπιστοσύνη. Από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα. Τώρα εμείς θα πρέπει να πάμε να νικήσουμε τα επόμενα ματς και να δούμε και να σκεφτούμε στην συνέχεια για το Τσάμπιονς Λιγκ που μας περιμένει».


Ο Μίτσελ από την παρουσία του στο γήπεδο Περιστερίου θα αποκομίσει μία ακόμα πιο σαφή εικόνα για τον Ατρόμητο, τον οποίο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Μαζί του είχε τον συνεργάτη του, Κάρλος Μοράλες Λουένγκο. Τον άνθρωπο που βιντεοσκοπεί τις προπονήσεις, κάνει σκάουτινγκ των αντιπάλων και γενικά τους... ξεψαχνίζει προκειμένου το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων να ξέρει τι ακριβώς να περιμένει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ