2013-08-20 20:17:02
Φωτογραφία για Ρεάλ Μαδρίτης: Κλείνει Μπέιλ με 93 εκ. λίρες και Κοεντράο
Σύμφωνα με πηγές του "Sky Italia", η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία ανάσα από το να κλείσει τον Γκάρεθ Μπέιλ καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή με την Τότεναμ στις 93.000.000 λίρες. Μέσα στα ανταλλάγματα και ο Κοεντράο!

 

"Η μετακίνηση του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ είναι έτοιμη να συμβεί. Η μεταγραφή του Ουαλού winger εξελίσσεται ταχύτατα τις τελευταίες ώρες, όπου διευθετούνται οι λεπτομέρειες μίας σημαντικής οικονομικής συμφωνίας.

Η συμφωνία κλείνει έναντι 93.000.000 λιρών και ο Φάμπιο Κοεντράο θα είναι κομμάτι της συμφωνίας. Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν ο Πορτογάλος μπακ-χαφ θα ρίξει το ποσό που θα πάρει η Τότεναμ ή θα προστεθεί στις 93 εκ.λίρες", έγραψε χαρακτηριστικά στο μπλογκ του ο δημοσιογράφος του ιταλικού "Sky Sport", Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο, προσθέτοντας πως ο Κοεντράο κοστολογείται από τη Ρεάλ γύρω στις 15 εκ.λίρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ, θα επιστρέψει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για ένα επετειακό φιλικ Η Ρεάλ ανακοίνωσε τα νούμερα στις φανέλες των παικτών της για τη νέα σεζόν. Είδηση; Η φανέλα με το Ν...

Στοιχημάτισε στην mybet με bonus εγγραφής 100% έως 100 ευρώ!

Σε περίπτωση πάντως που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του καλοκαιριού και ο Μπέιλ γίνει κάτοικος Μαδρίτης, η Τότεναμ θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα της Ρόμα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως ο γενικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για διαπραγματεύσεις...
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ