2013-08-19 16:08:14
Φωτογραφία για ΤΑ PLAY OFFS ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΗ NOVA
Η NOVA με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την τηλεοπτική μετάδοση και το πρόγραμμα των Play offs του Champions League.

Αναλυτικά :

Το champions league ξεκινάει με σπουδαίους αγώνες στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Αυγούστου τους πρώτους αγώνες των Play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παράλληλα στην εκπομπή «Champions Live!» την Τρίτη 20 Αυγούστου, καλεσμένος θα είναι ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, ο οποίος θα σχολιάσει τους αγώνες.

Η αρχή γίνεται την Τρίτη 20 Αυγούστου, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον αγώνα της Λιόν με την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «The Stade de Gerland», καθώς και σε αυτόν της Αϊντχόφεν με την Μίλαν στο «PSV Stadion». Σε ένα άλλο σημαντικό ματς της βραδιάς, η Σαχτάρ θα υποδεχτεί την Σέλτικ του δικού μας Γιώργου Σαμαρά, ενώ αμφίρροπη εξέλιξη αναμένεται να έχουν τα παιχνίδια Πάσος Φερέιρα – Ζενίτ και Βικτόρια Πλζεν – Μάριμπορ.


Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 21 Αυγούστου, από το πρόγραμμα δεσπόζει η αναμέτρηση Φενερμπαχτσέ - Άρσεναλ, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι αγώνες Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αούστρια Βιέννης, Στεάουα – Λέγκια και Λουντογκόρετς – Βασιλεία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Τρίτη 20 Αυγούστου:

18:00 Σαχτάρ – Σέλτικ, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

21:45 Λιόν – Ρεάλ Σοσιεδάδ, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

21:45 Αϊντχόφεν – Μίλαν, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

21:45 Πάσος Φερέιρα – Ζενίτ, Novasports 3 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

21:45 Βικτόρια Πλζεν – Μάριμπορ, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

Τετάρτη 21 Αυγούστου

21:45 Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αούστρια Βιέννης, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

21:45 Φενερμπαχτσέ – Άρσεναλ, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

21:45 Στεάουα – Λέγκια, Novasports 3 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

21:45 Λουντογκόρετς – Βασιλεία, Novasports 7 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Ο αγώνας Σάλκε – ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 23 Αυγούστου από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.

Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με την Λίλα Κουντουριώτη προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports 4 στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 20/08 και την Τετάρτη 21/08, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova. Την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 23:45 στην εκπομπή «Champions Live!» καλεσμένος θα είναι ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, ο οποίος και θα σχολιάσει τους αγώνες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ