2013-08-19 16:06:03
Φωτογραφία για Αχαΐα και Ηλεία: Η μαζική κάθοδος Pώσων στην περιοχή έσωσε την χρονιά για πολλούς επιχειρηματίες
«Αν δεν ήταν οι Ρώσοι η φετινή καλοκαιρινή σεζόν θα ήταν το κύκνειο άσμα μας», αυτό υποστηρίζει ιδιοκτήτης ξενοδοχείου της Αχαΐας ο οποίος είδε την επιχείρησή του να διασώζεται φέτος από την κάθοδο των Ρώσο στην Ελλάδα. Και η αλήθεια δεν απέχει πολύ από την παραπάνω εκτίμηση.

Πολλά ξενοδοχεία της Αχαΐας και της Ηλείας θα είχαν τεράστιο πρόβλημα το καλοκαίρι που διανύουμε εάν δεκάδες εκατοντάδες Ρώσοι δεν επέλεγαν τη Δυτική Ελλάδα για να κάνουν τις διακοπές τους. Η πλειοψηφία, κυρίως των μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, της περιοχής γέμισαν από Ρώσους την ώρα που οι Έλληνες ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα, ενώ λίγοι ήταν και οι τουρίστες από άλλες χώρες.

Εάν πράγματι τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε γίνει σωστή δουλειά με τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες αρκετά από αυτά τα ξενοδοχεία θα υπολειτουργούσαν με σαφώς λιγότερο προσωπικό ή και θα παρέμεναν κλειστά φέτος.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων που απασχολούνται στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής προέρχονται από τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες προκειμένου να συνεννοούνται με τους συμπατριώτες τους.

Τέλος παράγοντες της ξενοδοχειακής αγοράς εκτιμούν ότι η μεταφορά του Τιμίου Σταυρού του Αποστόλου Ανδρέα σε Ρωσία, Ουκρανία και Λευκορωσία, μπορεί ν' αναπτύξει μακροχρόνια την καλή σχέση που έχει δημιουργηθεί με τους λαούς αυτούς και τα κύματα των επισκεπτών να μεγαλώσουν Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ