2013-08-18 21:30:11
Φωτογραφία για ΓΛΥΚΑΣ : ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ
Όπως ήδη έχουμε αναφέρει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ετοιμάζει φιλανθρωπικό ίδρυμα, κάτι που περιμένουν οι Βετεράνοι του Θρύλου, οι οποίοι θέλουν να έχουν ενεργό δράση σε αυτή την προσπάθεια των ερυθρόλευκων.

Μάλιστα, οι παλαίμαχοι των ερυθρόλευκων, θα είναι ταγμένοι και στρατευμένοι σε αυτή την προσπάθεια του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού!

Έχουν άλλωστε σκοπό να ζητήσουν από την ΠΑΕ να είναι από τους ανθρώπους που θα έχουν σημαντική παρουσία σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Αντώνης Γλύκας, ο οποίος «τρέχει» όλες τις δραστηριότητες των Βετεράνων, με δηλώσεις του στον «Γαύρο» της Κυριακής (18/08) ανέφερε: «Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού μόνο παλαιμάχους δεν θυμίζουν με τις δραστηριότητες τους και όλα αυτά που κάνουν και τα φιλικά παιχνίδια που δίνουν. Οι Βετεράνοι είναι εν ενεργεία και έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ολυμπιακό. στην ομάδα που πάντα αγαπούσαν και ήταν στο πλάι της με κάθε τρόπο! Και η διοίκηση απαρτίζεται από ανθρώπους που σε κάθε έργο του Ολυμπιακού και σε κάθε εκδήλωση συμμετέχει με χαρά και αγάπη. Σε όποιο θέμα υπάρχει και συνεχίζουν όλοι να αγωνίζονται για την μεγάλη τους αγάπη».

Σημειώνεται, ότι η διοίκηση απαρτίζεται από τους: Δαρίβα (πρόεδρος), Γκαϊτατζή, Στεφανάκο (αντιπρόεδροι), Γλύκα (γενικός γραμμματέας), Αγγελή (ταμίας), Τζανετουλάκος (προπονητής), Γκαβέζο, Μαργιόλη, Καλτσά, Λάλα, Κοττάκη, Κτενά, Αρζένη (μέλη).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ