2013-08-18 21:28:27
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 3-3
Στη ματσάρα της Τρίπολης ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε τρεις φορές και ο Αστέρας απάντησε ισάριθμες για να διαμορφωθεί το χορταστικό 3-3. Ο Καράσκο στο 87' λύτρωσε τους Αρκάδες.

Ο ΠΑΣ πήρε δύο φορές το προβάδισμα μέσα στην Τρίπολη στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να το διατηρήσει. Τη ν πρώτη ο Αστέρας ισοφάρισε με πέναλτι του Ουσέρο και τη δεύτερη με άπιαστη κεφαλιά του Ντε Μπλάσις.

Ο πρωτάρης στη Super League Γιώργος Λιαχούδης μέσα σε δύο λεπτά καταλόγισε δύο πέναλτι. Αυτό του ΠΑΣ ήταν καθαρό χέρι του Τσαμπούρη μέσα στην περιοχή, αυτό του Αστέρα ήταν περισσότερο αποτέλεσμα σύγχυσης σε μια φάση που μπλέχτηκαν Ντε Μπλάσις, Μπαράλες και Βελλίδης.

Ο Τσουκαλάς σκόραρε από τα 11 βήματα, ενώ το ίδιο έκανε και ο Ουσέρο. Το 1-2 έγινε με σκαφτό πλασέ του Τσάβες και το 2-2 με κεφαλιά του Ουσέρο έπειτα από ωραία σέντρα του Κάφα.

Ο Αστέρας ήταν αρκετά δραστήριος επιθετικά με τον Μπαράλες να δίνει και να κερδίζει πολλές μονομαχίες με τους κεντρικούς αμυντικούς του ΠΑΣ και τους Κάφα, Ντε Μπλάσις και Γκρατσίνι να συνεργάζονται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο των Αρκάδων. Ο Αστέρας έψαξε το κάθετο παιχνίδι με τον Γκρατσίνι, αλλά πολλές φορές παρασύρθηκε σε γεμίσματα από τα άκρα με στόχο το κεφάλι του Μπαράλες.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και τρίτη φορά στην αναμέτρηση. Στο 56, μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Βίλα πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Γεωργακόπουλο για το 2-3. Άκρως αποτελεσματικός ο ΠΑΣ καθώς σε 4 τελικές είχε τρία γκολ!

Ο Τσιώλης έψαχνε λύσεις από τον πάγκο για να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση. Από το74 και έπειτα ο Αστέρας έπαιξε με δεξί μπακ τον Ναβάρο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Μπαράλες αγωνίστηκε και ο Μπακασέτας. Οι Αρκάδες παρά την υπεροχή δεν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την άμυνα του ΠΑΣ. Ο Παντελίδης για να κρατήσει το σκορ έβαλε Κεϊτά και άφησε μόνο στην επίθεση τον Ίλιτς.

Τελικά τη λύση για τον Αστέρα έδωσε ο Καράσκο στο 87. Ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ασίστ του Μπακασέτα και με ωραίο πλασέ έκανε το 3-3. Ναβάρο και Μπακασέτας ήταν δύο αλλαγές που έδωσαν ώθηση στον Αστέρα.

Ο ΠΑΣ με δεμένη άμυνα και απόλυτη ευστοχία στις ευκαιρίες που δημιούργησε έφτασε στα τρία γκολ. Οι Γιαννιώτες εκμεταλλεύτηκαν τα κενά του Αστέρα και έφυγαν με τον έναν βαθμό από την Τρίπολη. Οι Αρκάδες επέμειναν μέχρι το τέλος και μετά την είσοδο του Μπακασέτα έγιναν πιο επιθετικοί και κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης (74' Μπακασέτας), Ζαραδούκας, Λισγάρας, Γκόιαν, Ουσέρο, Ζησόπουλος (66' Καράσκο), Κάφα, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι (54' Ναβάρο), Μπαράλες

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Λίλα, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Βίλα, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Τσάβες (71' Κρητικός), Κοροβέσης (58' Κεϊτά)

ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ