2013-08-18 21:24:38
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - Λεβαδειακός - Πανθρακικός 2-2
Στο δεύτερο ημίχρονο γράφτηκε η ιστορία της συναρπαστικής αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό που έληξε ισόπαλη 2-2. Οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν τα δεδομένα μέσα σε τρία λεπτά, αλλά οι γηπεδούχοι χαμογέλασαν τελευταίοι χάρη στο γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου έξι λεπτά πριν από το φινάλε.

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, όπου ο Λεβαδειακός παρατάχθηκε χωρίς τον Βαγγέλη Μάντζιο και τον Εμανουέλ Κονέ και ο Πανθρακικός με αρκετά εφετινά αποκτήματα. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ (στο 20' και το 23'), ενώ από το ημίωρο και μετά, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία απειλώντας με τους Αντώνη Λαδάκη και Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ πιο συναρπαστικό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των λιγοστών φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες του βοιωτικού γηπέδου. Στο 56ο λεπτό ο αμυντικός Γιώργος Γεωργίου εκμεταλλεύθηκε τις κόντρες και με συρτό σουτ από διαγώνια θέση άνοιξε το σκορ, αλλά μέσα σε ένα τετράλεπτο, ο σύλλογος της Κομοτηνής ανέτρεψε τα δεδομένα με τα γκολ των Ιγκόρ ντε Σόουζα (57') και Χοσέ Μαρία Κάσες (60').


Η απόφαση του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στο 73ο λεπτό να αποβάλει τον Ντιόγκο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των φιλοξενούμενων, οι οποίοι αξίωναν να βγει έξω η μπάλα επειδή ένας συμπαίκτης τους ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Η αριθμητική ανισορροπία έμελλε να λειτουργήσει ευεργετικά για τον Λεβαδειακό, αφού στο 84' ο Βαγγέλης Μάντζιος πρόλαβε τον Κουτσόπουλο και με ψηλοκρεμαστό πλασέ ισοφάρισε.

Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι, Ιωαννίδης (79' Νικολακάκης), Γεωργίου, Μανόλο, Μουλόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μαχαίρας, Κάντζι, Μάρτινς (59' Μάντζιος), Ορτέγκα (66' Κονέ), Βασιλείου.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Ντιόγκο, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Εμπό, Ρομέου (57' Τζάνης), Κάσες, Μπαϊκαρά (78' Χρήστου), Ιγκόρ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΒΙΝΤΕΟ: ΟΦΗ- Πανιώνιος 0-0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΒΙΝΤΕΟ: ΟΦΗ- Πανιώνιος 0-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ