2013-08-17 21:40:10
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΕΡΝΤΕΡ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ
Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στην εκτός έδρας ήττα της Άουγκσμπουργκ από τη Βέρντερ Βρέμης με 1-0.

Στην πρεμιέρα της Bundesliga, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Βλαχοδήμος αγωνίστηκε για περίπου δεκαπέντε λεπτά ως αλλαγή, στη βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπορούσια Ντόρμουντ με 4-0. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, όμως είδε από τον πάγκο την Άουγκσμπουργκ να γνωρίζει ξανά την ήττα στη Βρέμη από τη Βέρντερ.

Δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές μετράει η Άουγκσμπουργκ, που πρέπει να υπερβάλει εαυτόν αν θέλει να παραμείνει για τρίτη σερί σεζόν στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ο 22άχρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Άουγκσμπουργκ, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Το γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τούρκος μεσοεπιθετικός Μεχμέτ Εκιτσί, με δεξί σουτ εκτός περιοχής, σε ένα τέρμα που φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Μοχάμεντ Αμσίφ. Ο προπονητής της Άουγκσμπουργκ, Μάρκους Βέινζιερλ, χρησιμοποίησε ως αλλαγές τους Μπομπαντίγια (ντεμπούτο / πρώην Άρη), Βέρνερ και Φιλπ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ