2013-08-11 12:15:41
Φωτογραφία για ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ ΚΑΙ... ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ
Ο Μίτσελ έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ώστε να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα φιλικά. Οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στο Ρέντη την Τρίτη (13/8).

Ύστερα από τα δύο φιλικά κόντρα σε Βαλένθια και Άντερλεχτ, συν τις συνεχόμενες και σκληρές προπονήσεις που έχουν κάνει οι Πειραιώτες το τελευταίο διάστημα, ο Μίτσελ ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του πως θα έχουν διήμερο ρεπό.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα από την Ισπανία το πρωί της Κυριακής (11/8) και οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία τόσο την Κυριακή, όσο και την Δευτέρα (12/8), να πάρουν πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας και να ξεκουραστούν.

Οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη την Τρίτη (13/8) το απόγευμα, ενώ την Τετάρτη (14/8) είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση. Τα φιλικά ματς ολοκληρώθηκαν και στον Ολυμπιακό στη συνέχεια θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, με την ομάδα του Μίτσελ να κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου κόντρα στην Καλλονή Μυτιλήνης στο ΟΑΚΑ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ