2013-08-11 12:15:05
Φωτογραφία για Νίκος Μουτσινάς - Ζέτα Μακρυπούλια: H «δηθενιά» στην Ολυμπία που στεναχώρησε μικρά παιδιά
Παρασκευή 9 Αυγούστου και ο σταθμός της περιοδείας της θεατρικής παράστασης «Βαφτίσια» του Νίκου Μουτσινά ήταν το Θέατρο Ολυμπία-Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία. Η ομάδα των ηθοποιών συμμετείχε κι αυτή στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας. Όλα καλά μέχρι εδώ; Μια χαρά.

Τι συνέβη λοιπόν; Ο Μουτσινάς βγήκε κατά τις 21.30-αναγραφόμενη ώρα έναρξης 21.15- και μιλώντας στο κοινό είπε «θ΄ αργήσω 5-10 λεπτά ακόμη». Όταν ο κόσμος τον ρώτησε «γιατί» ο πρωταγωνιστής απάντησε «Εσείς έρχεστε λίγο με το πάσο σας είστε διακοπές. Μετά απο ένα περίπου τρίλεπτο παιχνίδι με το κοινό ξαναμπήκε στο καμαρίνι για να βγει τελικώς μετά από είκοσι λεπτά με τους υπόλοιπους.

Η μεγάλη απογοήτευση του κοινού δεν ήταν στην αρχή αλλά στο τέλος. Οι ηθοποιοί ήταν τόσο κουρασμένοι και αγχωμένοι για το επόμενο ταξίδι τους που δεν δέχτηκαν τον κόσμο, τα μικρά παιδάκια και τους θαυμαστές τους στα καμαρίνια γι΄αυτόγραφα επικαλούμενοι γελοίες δικαιολογίες.

Τι να το κάνεις το χειροκρότημα όταν μετά την παράσταση είσαι τόσο απόμακρος; Λέω εγώ τώρα…Έχεις απλά ημερομηνία λήξεως..

Αυτό το κοινό που αρνήθηκαν ήταν αυτό που πλήρωσε 15 ευρώ το κεφάλι για να τους δει…Έλεος με την δηθενιά σας…Άλλωστε η επόμενη παράσταση ήταν στην Καλαμάτα…Μερικά χιλιόμετρα μακριά απο την Ολυμπία. Δεν ήταν και στη Λήμνο Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ