2013-08-09 11:54:12
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΩΡΑ ΓΙΑ «ΚΟΦΤΗ»
Η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ έχει μείνει στον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ. Δεν βιάζονται οι ερυθρόλευκοι, εξετάζοντας όλες τις περιπτώσεις που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά.

Την 14η μεταγραφή του ανακοίνωσε χθες ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες, ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η τελευταία του φετινού καλοκαιριού για τους ερυθρολεύκους.

Η ενίσχυση του φετινού Θρύλου βρίσκεται στην τελική της ευθεία, αφού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούνται για έναν αμυντικό χαφ που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Τα ονόματα είναι γνωστά, αν και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκύψει κάποια έκπληξη το επόμενο διάστημα.

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας υπάρχει το όνομα του Μόμο Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν, μια υπόθεση που χειρίζεται ο Μίνο Ραϊόλα. Μέχρι στιγμής ο παίκτης δεν έχει αποδεσμευτεί από την γαλλική ομάδα, ενώ οι απαιτήσεις του είναι κοντά στα 2 εκατ. ευρώ καθαρά.

Επίσης, ακούγεται το όνομα του Βάλτερ Γκαρκάνο, αλλά στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι η Φούλαμ είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα περίπτωση, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr", είναι εκείνη του Αγκιλάρ της Έρκουλες, η οποία υποβιβάστηκε και δεν μπορεί να ανταπεξέρθει στο συμβόλαιό του (700.000 ευρώ) και ψάχνει ομάδα για να τον πουλήσει. Ο Κολομβιανός δεν είναι το καθαρό «εξάρι» και μοιάζει περισσότερο στον Μπόατενγκ στον τρόπο παιχνιδιού του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ