2013-08-09 11:45:10
Φωτογραφία για Προχωράει για… σούπερ «δεκάρι»
Συμφωνία Σαββίδη- Στέφενς

Τη δέσμευση πως θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του Χουμπ Στέφενς για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του ΠΑΟΚ είχε δώσει ο Ιβάν Σαββίδης την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο προπονητής και ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχουν έρθει σε συμφωνία για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Συγκεκριμένα, στις τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού χαφ που θα κάνει τη διαφορά.

Έναν παίκτη που θα παίξει στον άξονα, έναν ποιοτικό επιτελικό μέσο με έφεση στο σκοράρισμα, και θα δυναμώσει περισσότερο τη γραμμή κρούσης της ομάδας. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει εκφράσει την επιθυμία να αποκτηθεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, χωρίς να έχει πιέσει τη διοίκηση και υποστηρίζει πως αν βρεθεί η κατάλληλη περίπτωση θα ήταν καλό να γίνει κάποια κίνηση.


Επίσης, ο 60χρονος κόουτς παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να ενισχυθεί το κέντρο της άμυνας, αφού στη διάθεσή του υπάρχουν οι Κατσουράνης, Βίτορ, Λόπεθ και Κατσικάς, ενώ αν παραστεί μεγάλη ανάγκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιος άλλος από τα χαφ.

Πώς χάθηκε ο Ροζίτσκι

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κοντά στον δανεισμό του Τόμας Ροζίτσι από την Άρσεναλ.

Ο Τσέχος χαφ ήταν στην λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών του βρετανικού συλλόγου, οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε επαφή μαζί τους και είχαν συμφωνήσει αρχικά και με τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, η 90λεπτη συμμετοχή του διεθνούς άσου σε φιλικό αγώνα των «κανονιέρηδων» ήταν αρκετή για να του αλλάξει γνώμη. Επίσης, η σύζυγός του γέννησε πρόσφατα και έτσι απάντησε αρνητικά στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Υπογράφει ο Στοχ

Με απόλυτη επιτυχία πέρασε ο Μίροσλαβ Στοχ τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ τώρα απομένουν οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί ο μονοετής δανεισμός του στον ΠΑΟΚ από τη Φενερμπαχτσέ.

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ περίμεναν κάποια έγγραφα από τον τουρκικό σύλλογο, τα οποία θα επικύρωναν τη μετακίνηση του διεθνούς άσου. Υπενθυμίζεται πως η οψιόν αγοράς του παίκτη αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα καλύψουν το 100% των ετήσιων αποδοχών του (περίπου 1,5 εκατομμύριο).

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ