2013-08-05 16:47:10
Φωτογραφία για ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΡΕΝΤΖΟΥ - ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ
Συνάντηση πρόκειται να γίνει μεταξύ του Γιάννη Βρέντζου και του Μίτσελ, όπου θα συζητηθεί τόσο το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, όσο και το ρόστερ. Μεταγραφές και αυτοί που θα κοπούν σε πρώτο πλάνο Το μέλλον των παικτών του Ολυμπιακού και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας πρόκειται να συζητήσουν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, και ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Μίτσελ, σε συνάντησή τους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr".

Ο προβληματισμός της διοίκησης για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας είναι μεγάλος, ειδικότερα και μετά την φιλική αναμέτρηση με την Λίβερπουλ, όπου για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός δίχασε και προβλημάτισε. Για αυτό, λοιπόν, θα γίνει συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας ώστε να λυθούν τα οποία προβλήματα.

Θα γίνει κουβέντα τόσο για το τι λείπει από το ρόστερ, όσο και για τους ποδοσφαιριστές που θα "κοπούν" ώστε να δοθούν δανεικοί. Πλέον και ο Μίτσελ βρίσκεται σε δύσκολη θέση και από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ περιμένουν από εκείνον να αλλάξει άμεσα προς το καλύτερο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας με αρχή τα φιλικά κόντρα σε Άντερλεχτ (7/8) και Βαλένθια (10/8).


Δικαιολογίες βέβαια, για την άσχημη κατάσταση της ομάδας, είναι σίγουρο πως θα παρουσιαστούν. Προφανώς θα γίνει αναφορά στην δύσκολη και δυνατή προετοιμασία από την οποία πέρασαν οι παίκτες αλλά και η ενσωμάτωση πολλών νέων προσώπων που ακόμη δεν έχουν εγκλιματιστεί.

Ο Μίτσελ δεν επέστρεψε από την Αγγλία στην Ελλάδα με την υπόλοιπη αποστολή, καθώς αντιμετώπιζε ένα οικογενειακό πρόβλημα και έπρεπε να μεταβεί στην Ισπανία για μικρό χρονικό διάστημα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Την Δευτέρα (5/8) είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προγραμματισμένη η επιστροφή του ώστε να δώσει το "παρών" και στην προπόνηση της ομάδας.

Στην συνάντηση του με τον Γιάννη Βρέντζο αναμένεται να αποφανθεί την τελική διαμόρφωση του ρόστερ, αφού κάποιοι παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν και άλλοι να δοθούν δανεικοί. Να σημειωθεί πως στα φιλικά που διεξήχθησαν στην Γερμανία, οι Κάρολ, Κοντρέρας δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου αφού δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν, ενώ ο Ντε Βινσέντι έχει γίνει πόλος έλξης για πολλές ομάδες της Super League.

Οι μεταγραφές φαίνεται πως θα περάσουν στο τελικό στάδιο τους, αφού θα υπάρξουν τελικές αποφάσεις για την επικείμενη απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες από την Χετάφε αλλά και την αναζήτηση του αμυντικού χαφ που συνεχίζεται πυρετωδώς. Για την συγκεκριμένη θέση, ακούγεται έντονα το όνομα του Μοχάμεντ Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν που παρουσιάζει έντονες δυσκολίες, όπως έχουμε αναφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Skate Park στο Γάζι!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Skate Park στο Γάζι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ