2013-07-23 22:30:27
Φωτογραφία για Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: H αλήθεια για τη σχέση τους
Τις τελευταίες μέρες έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου η φήμη ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια περνούν μία δύσκολη φάση στην σχέση τους, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που έκαναν λόγο ακόμα και για «το τέλος που έρχεται».

Ωστόσο, άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει στο Υupiii: «Όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι παντελώς ανυπόστατα και δεν ανταποκρίνονται ούτε στο ελάχιστο στην πραγματικότητα. Απλά ορισμένοι, "πατώντας" πάνω στο γεγονός ότι η Ζέτα ακολουθεί ην περιοδεία της παράστασης "Τα βαφτίσια" στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ παράλληλα ο Μιχάλης δίνει συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, κατασκεύασαν τις φήμες περί χωρισμού. Η αλήθεια είναι πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που προανέφερα δεν τους έχουν αφήσει τόσο χρόνο για κοινές διακοπές - σε αντίθεση με πέρυσι- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση τους βρίσκεται σε κρίση! Αυτά είναι αστεία! Σύντομα, θα ξεκλέψουν εστω λίγες ημέρες για διακοπές».

Παράλληλα, η ίδια πηγή καταλήγει: «Πάντως, τόσο ο Μιχάλης όσο και η Ζέτα δεν ασχολούνται καθόλου με αυτά που ακούγονται και παραμένουν αφοσιωμένοι στις υποχρεώσεις τους».

Πηγή: yupiii
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ