2013-07-18 12:23:05
Φωτογραφία για Ετοιμάζει νέα πρόταση για Ρούνεϊ η Τσέλσι
Νέα βελτιωμένη πρόταση αναμένεται να κάνει η Τσέλσι για τον Γουέιν Ρούνεϊ, τη στιγμή που ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να καλύψει το συμβόλαιο του Άγγλου. Επιστρέφει άμεσα στην Ευρώπη ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι ο μόνος στόχος της Τσέλσι σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο κι έτσι οι "μπλε" δεν πρόκειται να το βάλουν εύκολα κάτω.

Η πρώτη επίσημη πρόταση που κατέθεσαν απορρίφθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, φαίνεται πως θα δοκιμάσουν εκ νέου την τύχη τους.

ρχικά, ενώ τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως η αρχική πρόταση ήταν ύψους 10 εκ. λιρών και περιλάμβανε και έναν από τους Νταβίντ Λουίζ ή Χουάν Μάτα, αυτό διαψεύστηκε με την Τσέλσι να διαρρέει πως έδωσε μόνο χρήματα (πιθανότατα λίγο πάνω από 20 εκ. λίρες).

Σύμφωνα με την "Daily Mail" οι Λονδρεζοι σύντομα θα καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα είναι ύψους 25 εκ. λιρών, ενώ θα υπάρχουν και 3 εκ. λίρες με τη μορφή μπόνους. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να φτάσει τελικά η πρότασή τους ακόμα και τα 30 εκ. λίρες, παρόλο που η Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισε πως θα ήταν ανώφελο να κάνει η Τσέλσι νέα πρόταση γιατί ο παίκτης δεν είναι προς πώληση.


Από εκεί και πέρα, τη συγκεκριμένη υπόθεση παρακολουθεί και η Άρσεναλ, η οποία ενδιαφέρεται επίσης για τον ποδοσφαιριστή. Ως τώρα πολλοί υπέθεταν πως οι "κανονιέρηδες" δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιο του Ρούνεϊ, όμως, ο Αρσέν Βενγκέρ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει την οικονομική δυνατότητα να δώσει σε έναν παίκτη τις συγκεκριμένες απολαβές (250.000 λίρες την εβδομάδα).

Τέλος, στην Ευρώπη επιστρέφει αιφνιδίως ο Εντ Γούντγουορντ, εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, το ταξίδι του δεν έχει -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- σχέση με την υπόθεση του Ρούνεϊ, αλλά με κάποια μεταγραφή που προσπαθεί να κλείσει η Γιουνάιτεντ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ