2013-07-18 12:24:47
Φωτογραφία για Θέλει 40 εκ. για τον Ιγκουαίν η Ρεάλ
Στα 40 εκ. ευρώ φαίνεται πως κοστολογείται ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος της οποίας, Φλορεντίνο Πέρεθ, επιθυμεί να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Τότεναμ στο τέλος της εβδομάδας.

Η υπόθεση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρίσκεται αυτή η στιγμή στο προσκήνιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός είναι ρυθμιστής στον μεταγραφικό σχεδιασμό των Μαδριλένων, αφού εκείνοι περιμένουν την πώλησή του τόσο για να βάλουν χρήματα στο ταμείο τους όσο και για να κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού.

Ωστόσο, δημοσίευμα της "Marca" αναφέρει πως δεν καίγονται να τον πουλήσουν. Επιθυμία του ίδιου του παίκτη, όμως, είναι να αποχωρήσει όπως είχε δηλώσει και μετά το τέλος της περασμένης σεζόν. Επομένως, οι Ισπανοί εκτιμούν πως πολύ δύσκολα θα μείνει.

Το ποσό, όμως, που αξιώνει η Ρεάλ για να συναινέσει στην πώλησή του μόνο ευκαταφρόνητο δεν είναι. Ο 25χρονος, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον Άρσεναλ και Νάπολι, κοστολογείται στα 40 εκ. ευρώ, κάτι που αλλάζει τα δεδομένα, αφού ως τώρα οι πληροφορίες ανέφεραν πως οι απαιτήσεις των "μερένγκες" είναι πιο χαμηλές.


Εν τω μεταξύ, συνάντηση με τους ιθύνοντες της Τότεναμ θα επιχειρήσει να έχει στο τέλος της εβδομάδας ο Φλορεντίνο Πέρεθ σύμφωνα με δημοσίευμα της "As". Ο πρόεδρος της Ρεάλ ΄θέλει να βολιδοσκοπήσει για μία ακόμη φορά την περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ, παρόλο που τα "σπιρούνια" τονίζουν συνεχώς πως ο Ουαλός δε θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι. Άπαντες στη Μαδρίτη έχουν πολύ καλή άποψη για τον 24χρονο, το όνομα του οποίου φώναζαν οι οπαδοί στην παρουσίαση του Ασιέρ Ιγιαραμέντι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ