2013-07-17 15:17:04
Φωτογραφία για Το πιο ωραίο παραμύθι!
Σε όλους μας αρέσει να ακούμε παραμύθια, κοινός να «παραμυθιαζόμαστε»! Την τακτική αυτή ακολουθεί τα τελευταία χρόνια το Ελληνικό πολιτικό σύστημα με μεγάλη επιτυχία. Τώρα αν βάλετε μαζί με το παραμύθι και τη την τέλια Γερμανική προπαγάνδα, δοκιμασμένη άξια από τον Χίτλερ, γίνετε ο τέλειος συνδυασμός. Έτσι λοιπόν γνωρίζοντας την αποβλάκωση στη οποία που έχουμε περιέλθει και την λατρεία του άκρατου υλισμού τα τελευταία χρόνια δεν δυσκολεύονται και πολύ να πετύχουν τους στόχους των σκοτεινών δυνάμεων που υπηρετούν. Τόσα χρόνια έβγαζαν στην τηλεόραση για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου όλους αυτούς τους ψεύτοκουλτουριάρηδες διανοούμενους, που ξαφνικά έγραψαν ένα βιβλίο ή τους ανέβασε το διεφθαρμένο σύστημα ψηλά και νόμιζαν ότι είναι αυτοί μόνο και η θεωρία τους στον κόσμο. (Και αν τολμούσες ας διαφωνούσες!!!). Θραύση έκαναν αυτοί που μέσα από τις πετυχημένες εκπομπές τους ξεφτίλιζαν την ανθρώπινη προσωπικότητα και εκμεταλλεύονταν ανθρώπινο πόνο για την τηλεθέαση.


Μας πουλάνε το παραμύθι της Δημοκρατίας! Ποιας Δημοκρατίας; Αυτό το σύστημα που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα είναι δημοκρατία; Τι σχέση έχει με την Δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας; Εκλογή με λίστα, επιδότηση εδρών, κυβερνήσεις μειοψηφίας, καμία συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις. Αλλά εμείς στο παραμύθι μας, έχουμε δημοκρατία!

Μας μιλάνε για ανάπτυξη και όλοι περιμένουμε την ανάπτυξη γιατί νομίζουν ότι θα γλιτώσουμε από την φτώχεια και θα παίρνουμε 5000 € το μήνα από του χρόνου. Ποιος ξέρει τι εννοούν με την ανάπτυξη πραγματικά; Μισθούς 100 €, χωρίς ωράρια, χωρίς προσωπική ζωή, χωρίς ελπίδα, με δείκτες και τράπεζες να ευημερούν και πλούσιους να γίνονται πλουσιότεροι. Αλλά εμείς στο παραμύθι μας, θα έρθει ανάπτυξη!

Μας είπαν μόνο ψέματα πριν τις εκλογές, τίποτα από αυτά που είπαν δεν έκαναν αλλά ακριβώς τα αντίθετα. Εμείς όμως τους δίνουμε τα ίδια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις τους εμπιστευόμαστε και περιμένουμε τους ψεύτες να μας σώσουν!

Βάλανε τον πρωθυπουργό να λεει με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε, για να παραμυθιάσουν τους «Χριστιανούς» δεξιούς και παρουσιάζουν τον Τσίπρα ως άθεο μίασμα, αλλά στην πραγματικότητα ο Τσίπρας είναι άθεος ενώ αυτοί αντίχριστοι. Έτσι ο Άγιος Σαμαράς, καταργεί την αργία της Κυριακής, οδηγεί τον κόσμο στην φτώχεια, στην αυτοκτονία, περνάει όλα τα αντιχριστιανικά μέτρα στο όνομα τον αλλαγών στο κράτος, φορολογεί αλύπητα τους πολίτες για να τους εξοντώσει.

Και το καλύτερο παραμύθι και μεγαλύτερο που μας αρέσει πολύ! Με το ευρώ θα σωθούμε ενώ αν παμε στην δραχμή θα πεθάνουμε! Πόσοι απ μας αλήθεια γνωρίζουμε την ιστορία της Ευρώπης και τα ευεργετήματα της Ελλάδος από αυτήν. Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Από τον Καρλομάγνο, από τον Χίτλερ, από την μικρασιατική καταστροφή, από τις σταυροφορίες, από το, από τους συμμάχους στον 2 παγκόσμιο πόλεμο και την Βόρειο Ήπειρο, την Μέρκελ. Δεν έχει τελειωμό πραγματικά. Εμείς όμως το παραμύθι μας, είμαστε Ευρωπαίοι και ανήκουμε στη δύση.

Και το τελευταίο παραμύθι: κάποιοι, κάποτε θα επαναστατήσουν και θα γίνουν όλα όπως πριν και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!!!

Ας πούμε και την αλήθεια μας τώρα. Όταν φοβάσαι όπως λες ότι θα πεινάσεις, και γι αυτό πουλάς την αξιοπρέπεια και την ελευθερία σου, και καταντάς έρμαιο στα χέρια των κατακτητών σου για μια χούφτα ευρώ μην λες ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Γιατί υπάρχει!!!: να πεθάνουμε από την πεινά ελεύθεροι με αρετή και αξιοπρέπεια, και να γίνουμε αυτό που πραγματικά αξίζει στους Έλληνες. Σπίθα για όλους τους λαούς της γης να μην πέσουν αμαχητί στο βωμό της «μασονίας» και των τραπεζιτών. «Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσιν. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία». Αλλιώς τέλος δεν υπάρχει στην κατρακύλα!!!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ