2013-07-17 15:13:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Γιώργος Λιανός και Γιάννης Βαρδής στο Aκρωτήρι - Είσοδος ελεύθερη
Mία ξεχωριστή μουσική ελληνική βραδιά επιφυλάσσει στους θαμώνες του το Ακρωτήρι club στην παραλιακή του Ρίου της Πάτρας αυτή την Πέμπτη 18 Ιουλίου.

Δύο νεαροί τραγουδιστές της ίδια περίπου γενιάς που συνεργάζονται σταθερά σε live εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια, θα τραγουδήσουν παρέα υποσχόμενοι μία μοανδική καλοκαιρινή μουσική βραδιά.

Πρόκειται για τον Γιώργο Λιανό που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 Fame Story 3 και τον Γιάννη Βαρδή, γιο του τραγουδοποιού Αντώνη Βαρδή.

Ο 36χρονος Γιώργος Λιανός με καταγωγή από την Θεσπρωτία γνώρισε την επιτυχία με κομμάτια όπως το «Ας εκτεθώ» ενώ μετά το «Όνειρο» κυκλοφόρησε πρόσφατα κι ένα νέο κομμάτι με τίτλο «Ένα σ’ αγαπώ». Ο Γιάννης Βαρδής γεννημένος το 1974 έχει ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια όπως το «Ίσως», το «Εσύ κι εγώ» αλλά και το «Άμα δεις τα παιδιά» σε σύνθεση του πατέρα του Αντώνη Βαρδή. Επίσης πριν από περίπου δέκα χρόνια είχε λάβει μέρος στον εθνικό τελικό επιλογής για την Γιουροβίζιον με το κομμάτι «Μία στιγμή».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ