2013-07-14 16:30:19
Φωτογραφία για Η LG κατασκευάζει την πιο λεπτή full HD οθόνη για smartphones
Έτοιμη η πιο λεπτή full HD 1080p οθόνη smartphone στον κόσμο από την LG. Οι Κορεάτες κατάφεραν να ξεκλέψουν μερικά ακόμα χιλιοστά από το πάχος της οθόνης κερδίζοντας επίσης σε αυξημένη φωτεινότητα και λεπτομέρεια.

Η νέα οθόνη της LG έχει διαγώνιο 5.2 ίντσες, πάχος μόλις 2.2mm και bezel 2.3mm κατακτώντας τον τίτλο όχι μόνο της πιο λεπτής 1080p οθόνης για smartphones αλλά και την πιο “μαζεμένη και στενή” οθόνη για smartphones με τόσο μικρό bezel (ο κενός χώρος γύρω από την οθόνη).

Η νέα οθόνη χρησιμοποιεί τεχνολογία κατασκευής Advanced One-Glass-Solution (OGS) και Dual Flexible Printed Circuits. Η αντίθεση εικόνας (contrast ratio) είναι 3.74:1 στα 10.000 lux και η φωτεινότητα 535 nits. Σύμφωνα με την LG αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά καθιστούν την νέα οθόνη ιδανικής για χρήσης σε εξωτερικό χώρο με έντονο φυσικό φως από τον ήλιο. Βελτιωμένη επίσης είναι η γωνία θέασης κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι περισσότερα από ένα άτομο μπορούν να μοιράζονται την οθόνη και να βλέπουν καθαρά όλες τις λεπτομέρειες.

Η LG είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή οθονών κάθε μεγέθους, από smartphones και tablets μέχρι full HD Smart TV με οθόνες 84 ιντσών.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ