2024-02-13 15:07:34
Φωτογραφία για Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΒΑΓΟΝΙΑ ΜΗΚΟΥΣ 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ !
Οι Ρώσοι στην Περιφέρεια του Ντόνετσκ συγκέντρωσαν ένα «Τσάρο-Τρένο» για να εμποδίσουν την προέλαση των Ουκρανικών Αμυντικών Δυνάμεων. Η κατασκευή εκτείνεται σε 30 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την ομάδα του διαδραστικού διαδικτυακού χάρτη στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, DeepState.

ukrainianworldcongress.org

Η συνεχής κατασκευή από βαγόνια εμπορευμάτων εκτείνεται από τον σιδηροδρομικό σταθμό στην Olenivka έως τη Volnovakha, και περιλαμβάνει περίπου 2.100 αυτοκίνητα διαφόρων τύπων. Η συναρμολόγηση αυτής της σιδηροδρομικής συνοδείας ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2023, με τους ειδικούς να προτείνουν ότι για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκε κινητός εξοπλισμός, πιθανότατα κλεμμένος από προσωρινά κατεχόμενα εδάφη.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι η δομή μπορεί να θεωρηθεί αμυντική γραμμή. «Πρόκειται για μια πολύ συγκεκριμένη δομή μηχανικής, η αποτελεσματικότητα της οποίας είναι δύσκολο να αξιολογηθεί. Η ιδέα είναι ξεκάθαρη – να παρεμποδιστεί η προέλαση των αμυντικών δυνάμεων της Ουκρανίας. Μπορεί να θεωρηθεί ως ξεχωριστή γραμμή άμυνας επειδή η καταστροφή, η μετατόπιση ή η έκρηξη μιας μάζας μετάλλου μήκους 30 χιλιομέτρων είναι εξαιρετικά δύσκολη και η μετακίνηση εξοπλισμού μέσα από ένα τέτοιο εμπόδιο χωρίς τη δημιουργία διαδρόμου είναι αδύνατη», γράφει το DeepState.

Η ομάδα DeepState επαλήθευσε οπτικά την κατασκευή σε διάφορες χρονικές περιόδους. 

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ