2013-07-14 16:15:15
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!
Ο Νίκος Αλέφαντος καλεί, μέσω της στήλης του στο "sportdog.gr" τον Ολυμπιακό να εμποδίσει τη μεταγραφή του Αλγερινού φορ στον ΠΑΟΚ! Τι λέει για Στέφενς, Ντιαρά, Καρνέζη, Μαυρία, Μίκελ κ.ά.

Αναλυτικά:

Έχω πει ότι οι μεταγραφές που κάνει ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα είναι τρίχες. Κι εσύ Στέφενς τι δέχεσαι αυτούς που σου φέρνουν αδιαμαρτύρητα, για τα λεφτά μόνο ήρθες; Έπρεπε να επιβάλεις να φέρεις εσύ τρεις δικούς σου παίκτες. Είχα πει επίσης ότι δεν με ενοχλεί αν φύγει ο Τζιμπούρ από τον Ολυμπιακό, αρκεί να φέρει παίκτη αξίας ο Μαρινάκης. Όμως αν ο ΠΑΟΚ πάρει τον Τζιμπούρ, θα με ανησυχήσει. Θα αλλάξει κλάση ο ΠΑΟΚ και θα σταλούν πολύ ανησυχητικά μηνύματα.

Καταρχήν ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει ταχύτητα στο παιχνίδι του με τον Τζιμπούρ, θα τους δώσει την ταχύτητα και τα γκολ που τους λείπουν. Θα ξεσηκωθεί και ο κόσμος. Θα επενδύσει κι άλλα χρήματα ο Σαββίδης μετά αφού θα ελπίσουν ότι μπορούν να πιάσουν τον Ολυμπιακό. Πρέπει να το αποφύγει αυτό ο Ολυμπιακός, πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί να μην πάει ο Τζιμπούρ στον ΠΑΟΚ. Ας πάει όπου αλλού θέλει, στο εξωτερικό. Ο Τζιμπούρ θα είναι μάνα για τον ΠΑΟΚ.


Σε ό,τι αφορά τον Ντιαρά που θέλει ο Παναθηναϊκός, πέρα από τα προβλήματα τραυματισμών του, είναι και πολύ αργός αυτός ο παίκτης. Εγώ και για τον Ολυμπιακό που είχε προταθεί παλιότερα, είχα πει δημόσια ότι είμαι αρνητικός. Πόσο μάλλον τώρα που είναι στα τελευταία του.

Για τον Καρνέζη, καλά κάνει και τον πουλάει ο Παναθηναϊκός. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, είναι σοβαρός κάτω από τα δοκάρια, όμως έχω ξαναπεί ότι είναι αμαρτία και έγκλημα να θάβεται αυτό το σπουδαίο ταλέντο κατά τη γνώμη μου που είναι ο Καπίνο. Πολύ θα ήθελα τον Καπίνο στον Ολυμπιακό. Εφόσον ο Παναθηναϊκός λοιπόν χρειάζεται λεφτά, καλά κάνει και πουλάει τον Καρνέζη για να ανοίξει και το δρόμο στον Καπίνο.

Όσο για τον Μαυρία, θα το ξαναπώ, τρελάθηκαν οι Άγγλοι και δίνουν αυτά τα λεφτά, πουλήστε τον γρήγορα με αυτά τα λεφτά μην το μετανιώσουν οι Εγγλέζοι! Αυτό είχα πει και δεν βλέπω να ολοκληρώνεται η μεταγραφή, τι έγινε, το …μετάνιωσαν οι Άγγλοι;

Το θέμα δεν είναι τι παίκτες θα δώσει ο Παναθηναϊκός. Το θέμα είναι αν θα πάρει καλούς παίκτες. Χρειάζεται πολλούς καλούς παίκτες γιατί αν μείνει έτσι, θα έχει την πορεία της ΑΕΚ! Δεν βλέπω να υποβιβάζεται γιατί θα είναι φέτος 18 οι ομάδες στο πρωτάθλημα, όμως με την πορεία που θα κάνει, θα ντρέπεται ο κόσμος του.

Για τη Γαλλία είχα πει επανειλημμένως ότι στο Μουντιάλ των νέων είναι η ομάδα που μου άρεσε περισσότερο. Το πήρε λοιπόν, το σήκωσε! Με ένα καθαρό 4-3-3, με εφτά μαύρους μέσα, αλλά τι μαύρους, ψηλοί παίκτες και γρήγοροι, καλοί και στα ψηλά και στα χαμηλά, σαν να ήταν ...μπασκετμπολίστες έμοιαζαν! Με πολύ καλό τερματοφύλακα, με τα σέντερ μπακ της να είναι θηρία, με έναν εντυπωσιακό έξω δεξιά, αλλά η άλλη ομάδα που μου άρεσε επίσης, η Γκάνα, η οποία νίκησε στον μικρό τελικό, είναι αυτή που έχει παίκτες για μεταγραφές. Ειδικά το δεκαράκι της που παίζει πίσω από τον κυνηγό, αυτός μου πήρε τα μυαλά, το ξαναλέω, αυτός παίζει κατευθείαν στον Ολυμπιακό. Χώνεται κάργα στην περιοχή, ντριμπλάρει, πασάρει, πνευμόνια έχει, πείσμα έχει, αυτός είναι για μεταγραφή.

Και η Ουρουγουάη είναι άξια συγχαρητηρίων που έφτασε στον τελικό, ένα μικρό κράτος η Ουρουγουάη, ένα κρατίδιο στην ουσία, αλλά τους μπαίνει συνεχώς στο ρουθούνι σε όλες τις διοργανώσεις και σε όλες τις ηλικίες. Κι έχει πολύ καλό τερματοφύλακα πιτσιρικά η Ουρουγουάη. Ποδοσφαιρομάνα, σκληρή χώρα. Ήταν πολύ ωραία διοργάνωση αυτό το Μουντιάλ των νέων.

Κλείνω με Όμπι Μίκελ που διάβασα ότι προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Συμφωνώ με τον Μουρίνιο που θέλει να τον διώξει από την Τσέλσι, δεν είναι πολύ γρήγορος για Τσέλσι και έμεινε στάσιμος. Όμως για Ολυμπιακό αυτός ο παίκτης θα ήταν μάνα καημένη. Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο Ολυμπιακός, μας έχουν λείψει τέτοιοι παίκτες. Αυτός είναι ο χάφαρος κόφτης που θα άλλαζε τα ερείπια χαφ που είχε φέτος ο Ολυμπιακός. Για πλάκα θα τους έχει εδώ τους άλλους. Και σε καλή ηλικία. Αυτός θα σάρωνε εδώ, θα τρέχει, θα κόβει, θα πασάρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ