2013-07-13 10:27:07
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
Την ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ του Ολυμπιακού υπογράμμισε ο Μίτσελ, ο οποίος όμως μίλησε παράλληλα και για ομάδα 24 παικτών.

Ετσι η διοίκηση των ερυθρόλευκων ξεκαθάρισε πως θα αποκτηθούν σίγουρα δύο παίκτες, οι οποίοι θα είναι βασικοί. Ένας αμυντικός χαφ κι ένας επιθετικός. Η ονοματολογία είναι... πλούσια, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να κάνει μεταγραφές ουσίας, δηλαδή παίκτες που ταιριάζουν στο αγωνιστικό πλάνο του Ισπανού τεχνικού.

Για τη θέση του κόφτη, φαίνεται πως εγκαταλείπεται η προσπάθεια για τον Μοχάμεντ Σισοκό, όπως τόνισαν οι ερυθρόλευκοι ενώ βασικός στόχος φαίνεται πως είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βάλτερ Γκαργκάνο. Το κασέ του Ουρουγουανού βέβαια είναι αρκετά υψηλό, αλλά οι ερυθρόλευκοι ελπίζουν να ρίξει τις απαιτήσεις τους.

Όσο για το θέμα του επιθετικού, έχει γίνει... παρέλαση ονομάτων στο Λιμάνι για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Τζιμπούρ. Ο Λούκας Μπάριος, ο Σαβιόλα, ο Ελμάντερ βρίσκονται στη λίστα, αλλά η αναζήτηση συνεχίζεται, όπως και η... βροχή προτάσεων.

Από την άλλη το ήδη πολυάριθμο ρόστερ πρέπει να... μειωθεί προκειμένου να έχει ο Μίτσελ τους 24 παίκτες που θέλει να δουλεύει και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το τελικό ξεκαθάρισμα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ