2013-07-13 10:26:12
Φωτογραφία για Πάτρα: O Θέμης Δήμου φαίνεται να μην έχει σχέση με το διπλό φονικό της Σαχτούρη - Kανένα στοιχείο μέχρι ώρας
«Ορφανό» το διπλό φονικό στην οδό Σαχτούρη με θύματα τους Κωνσταντίνο Φράγκο και Βασίλη Σινούρη, αφού η Αστυνομία δύο εβδομάδες μετά τη σύλληψη του μέχρι πρόσφατα καταζητούμενου για ληστείες Θέμη Δήμου… δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που θα την οδηγούσε στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Η έρευνα γύρω από την δράση του δίδυμου «Δήμου – Βαρβαρέσου» συνεχίζεται ωστόσο ο 27χρονος που συνελήφθη στην καφετέρια στο Χαλάνδρι –όπως και ο «Κόσμος» έγραψε την περασμένη Παρασκευή- δεν έχει πει το παραμικρό!

Μάλιστα ο Δήμου φέρεται πως επικαλέστηκε «αντιεξουσιαστικές» πρακτικές ώστε να δικαιολογήσει και το μπαράζ των ληστειών στις οποίες είχε προβεί μαζί με τον συνεργάτη του.

Η αστυνομία ενώ ανακοίνωσε επίσημα την εξιχνίαση ληστειών σε τράπεζες δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για το διπλό φονικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόσμου» από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό επιστημονικό στοιχείο που να πιστοποιεί ότι οι δράστες της δολοφονίας Φράγκου – Σινούρη είναι οι Δήμου και Βαρβαρέσος. «Η έρευνα συνεχίζεται, η υπόθεση δεν έχει κλείσει, όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ή στοιχείο για κάποιον» μας είπε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος έχει ασχοληθεί με την υπόθεση.


Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στο πρώτο ηλεκτρονικό μήνυμα των Δήμου – Βαρβαρέσου (πριν τη σύλληψη του Δήμου) υποστήριζαν πως δεν έχουν καμία σχέση με δολοφονίες παρά μόνο με ληστείες, κάτι που επανέλαβε και ο Δημήτρης Βαρβαρέσος στο πρόσφατο (προχθεσινό) ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε.

Το μήνυμα Βαρβαρέσου

Παραθέτουμε το μήνυμα Βαρβαρέσου ως έχει. Το μήνυμα εστάλη ηλεκτρονικά προχθές το μεσημέρι:

"Βουνα,σειρηνες,καταδιωξεις,δεκαδες σπιτια δεκαδες μηχανες,δεκαδες ληστειες....ξενυχτια αγχοι,σκοπιες....απτριδες,κακοποιοι φυγαδες...Σκορπιεςλεξεισ που χαρακτηριζουν την μας,σκορπιες λεξεις που μας προσαπτουν παπαγαλακια και μπατσοι..Ενα χρονο μακρια απο τις οικογενειες μας ενα χρονο μακρια απο τα προσωπα που αγαπαμε....ο αδερφος μου θεμης φυλακισμενος εγω εδω μονος Αξιζε??....Φωτογραφιες μας παντου προς αναζητηση των νεων ρουφιανων,των ρουφιανων αυτων που θα βοηθησουν τις τραπεζες, των ρουφιανων που θα βοηθησουν αυτους που οφειλονται για τις χιλιαδες αυτοκτονιες για τους χιλιαδες αστεγους...σιχαματα...Εχουμε πολεμο!!

Μεταφερομαστε σε ενα πολυσυχναστο πεζοδρομο στο χαλανδρι τεταρτη βραδυ .Δυο ''κακοποιοι'' οπως αλλες πολλες φορες αναμεμιγμενοι στον κοσμο ζουν ελευθεροι. Σε αυτο το πολυσυχναστο πεζοδρομο3 ''μυστικοι'' μπατσοι (2 μετρα 130 κιλα με hand free στο αυτι)προτασσουν τα οπλα τους στ γεματο απο κοσμο μαγαζι. ο αδερφος μου θεμης συλλαμβανεται λογω ατυχων παραγοντων,εγς ο συντακτης ειμαι αναμεσα σας...Τροφη για σκεψη η επιλογη της συμπλοκης στον δεδομενο χωροχρονο δεν ειναι εγκληματικη πραξη??...Για τα τσακαλια τηε ελ.ασ προφανως οχι

...Τελικα αξιζε???? Και βεβαια ΑΞΙΖΕ!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ!

Υγ1 Θεμαρα αδερφε μου να θυμασαι ημαστε απο τα παιδια που δεν κανουμε πισω

Υγ2 Οι καταπιεστες και οι ροφιανοι εχουν ονομα και διευθυνση,και οι τραπεζες διπλες πορτες και μια εξοδο κινδυνου

ο καταζητουμενος ληστης τραπεζων.»

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ