2013-07-10 14:48:07
Φωτογραφία για ΜΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ
Τα τελευταία τεστ πριν τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης θα κάνει η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών στην Ολλανδία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συμμετάσχει στο τετραεθνές τουρνουά στη «χώρα της τουλίπας», 12-14 του μήνα, όπου θα πάρουν μέρος ακόμα η «οικοδέσποινα», οι ΗΠΑ και ο Καναδάς.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή, 12/7: 20.00 ΗΠΑ – Καναδάς, 22.00 Ολλανδία – ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο, 13/7: 18.00 Ολλανδία – ΗΠΑ, 20.00 Καναδάς – ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή, 14/7: 13.00 ΗΠΑ – ΕΛΛΑΔΑ, 15.00 Ολλανδία – Καναδάς

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, θα πάρει μαζί του 14 πολίστριες συνολικά, δηλαδή τη 13άδα που ήταν στην προετοιμασία στην καταλανική πρωτεύουσα, συν την Ιωάννα Χυδηριώτη. Οι υπόλοιπες 13 είναι οι εξής: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Ηλέκτρα Ψούνη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστις Αβραμίδου, Αντιγόνη Ρουμπέση, Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστις Μπενέκου, Χριστίνα Κότσια.


Στην αποστολή, επίσης, θα βρίσκονται ο συνεργάτης του κ. Μορφέση, Στέφανος Λέανδρος και η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως: «Τα τελικά μας συμπεράσματα θα τα βγάλουμε στην Ολλανδία, όπου έχουμε, άλλωστε, και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια προετοιμασίας, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Εκείνο που έχω να πω, πάντως, είναι ότι, η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτή που εμφανίστηκε στην προκριματική φάση του φετινού World League. Στη Βαρκελώνη κάναμε καλή προετοιμασία με την Ισπανία, είχαμε διπλά προπονητικά καθημερινά και νομίζω ότι βελτιωνόμαστε σαν ομάδα. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ