2013-07-09 21:49:03
Φωτογραφία για Θα ψηφίσω το σχέδιο νόμου για τη νέα ΕΡΤ
από το Γραφείο Τύπου

Συνέντευξη Α. Λοβέρδου στο Ρ/Σ Αlpha 989.

Σχετικά με τη φράση αν το ΠΑΣΟΚ στήριζε τις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου (..)Σήμερα το ΠΑΣΟΚ παρέχει αφειδώς στήριξη στη κυβέρνηση Σαμάρα. Ο Πρόεδρος του είναι Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ ο κ Σαμαράς δεν στήριξε στις πιο δύσκολες στιγμές της κυβέρνησης Παπανδρέου, δεν μπήκε στη κυβέρνηση Παπαδήμου , έστειλε συνεργάτες του και ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ ήτανε διαρκώς επί δυόμιση χρόνια εναντίον μας και δεν επέτρεπε να κάνουμε απλά πράγματα ή τις δύσκολες αποφάσεις μας τις φόρτωνε σαν να είχαμε ένα ύποπτο σχέδιο να τα πραγματοποιήσουμε αυτά, λες και δεν ήταν προϊόντα της ανάγκης των καιρών(..)

Για την ΕΡΤ

Είναι όνειδος για ένα κράτος δικαίου ευρωπαϊκό να έχουνε προσωρινή διαταγή του ΣτΕ και απόφαση του τμήματος αναστολών που δεν εφαρμόζεται. Απατώντας ο κ Σταμάτης μου είπε ότι θέλουμε να συνεχίσουμε με διάλογο για να φύγουν οι εργαζόμενοι ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει με τη νέα κατάσταση η ΕΡΤ και είπε αν αυτό δεν γίνει πράξη, υπάρχει και δεύτερο σχέδιο.


Θα ψηφίσω το σχέδιο νόμου γιατί θέλω να είμαι συνεπής. Στα 6/7 είναι ίδιο με το σχέδιο νόμου του κ. Μόσιαλου. Έχει όμως μια μεταβατική διάταξη η οποία είναι ύποπτη. Το άρθρο 16 ορίζει για μεταβατική περίοδο διαδικασίες άλλες από τις πρακτικές που θα ακολουθήσουνε μετά από τη μεταβατική περίοδο. Η μεταβατική περίοδος είναι για ένα χρόνο αλλά ποιος μας λέει ότι αυτό δεν θα γίνει κανόνας αφού με τροπολογίες η μεταβατική περίοδος μπορεί να επεκτείνεται. Υπάρχει κίνδυνος αυτή η μεταβατική περίοδος να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ