2013-07-09 21:48:10
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ ΞΑΝΑ ΓΙΑ... 11η ΦΟΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο… εξοχικό του ελπίζοντας πως θα του φέρει γούρι όπως και τις προηγούμενες φορές.

Οι συνθήκες, το κλίμα και το άρτιο αθλητικό κέντρο στο αυστριακό χωριό, ήταν τα στοιχεία που έκαναν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να το επιλέξει, αφού ήταν αυτός που έδειξε στον χάρτη το αυστριακό χωριό Ζέεφελντ, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr". Και από το 1998 έχει καθιερωθεί για τους ερυθρόλευκους.

Φέτος θα είναι η 11η φορά που ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του από το Ζέεφελντ. Κοντά στα σύνορα με την Γερμανία (2,5 ώρες από το Μόναχο), αποτελεί τουριστικό θέρετρο (κυρίως το χειμώνα) αλλά και παράδεισο δροσιάς για αρκετές ομάδες.

Για την ώρα είναι ήδη εκεί η Μπούρσασπορ του Φερνάντο Μπελούτσι και από την Τετάρτη θ’ αρχίσει τις προπονήσεις του και ο Ολυμπιακός. Το ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα προσφέρει τα πάντα στους ερυθρόλευκους αλλά και το αθλητικό κέντρο όπου θα προπονούνται πρωί και απόγευμα. Οσο για τις συνθήκες... Εξαιρετικές για τους αθλητές (μάξιμουμ θερμοκρασία 22 βαθμούς).

Εκτός όμως από τις εξαιρετικές συνθήκες που προσφέρει το Ζέεφελντ, είναι και... γούρι, αφού τα προηγούμενα χρόνια δύο προπονητές χάλασαν το… σερί. Ο Εβαλντ Λίνεν που πήγε την ομάδα στο Μπαντ Βερισχόφεν (έφυγε στην κυριολεξία βράδυ) και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ που πήγε τον Ολυμπιακό στο Ακενκιρχ…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανακοίνωσε τον Όγιος ο ΟΦΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανακοίνωσε τον Όγιος ο ΟΦΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ