2013-07-07 21:46:06
Φωτογραφία για Δημοτικοί Αστυνόμοι Hλείας: Τους βόλεψε ο αριθμός στην Κυβέρνηση
Νέοι στην πλειοψηφία τους, πτυχιούχοι και με πολλές αρμοδιότητες επιφορτισμένοι, είναι οι δημοτικοί αστυνόμοι που υπηρετούν στην Ηλεία. «Η Κυβέρνηση δια του Πρωθυπουργού, τονίζει πως θα στηρίξει τους νέους για την ανεργία, θα φροντίσει στο δημόσιο να υπάρχει προσωπικό με κατάρτιση και σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Και ξαφνικά θέλουν να διώξουν έναν κλάδο με αυτά τα δεδομένα» ανέφερε σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Σωματείου των Δημοτικών Αστυνόμων στην Ηλεία Πολύβιος Κολόκας. «Είμαστε μια υπηρεσία που δημιουργηθήκαμε βάση Ευρωπαϊκής Οδηγίας και τώρα θέλουν να μας καταργήσουν αναιρώντας τα πάντα;» αναρωτιέται.

«Τίποτα δεν φάνταζε πως θα «χτυπήσουν» τον κλάδο μας. Όμως βρήκαν το νούμερο που τους βόλευε για τα σχέδιά τους. Μια λένε πως θα πάμε στην ΕΛ.ΑΣ. και μια πως θα τεθούμε σε διαθεσιμότητα τριών μηνών και θα παραμείνουμε όσοι πρέπει μετά από αξιολόγηση» σχολίασε ο κ. Κολόκας. Να σημειώσουμε πως στην Ηλεία εργάζονται συνολικά 31 Δημοτικοί Αστυνόμοι. Από αυτούς 17 στον Πύργο, 6 στην Αρχαία Ολυμπία, πέντε στην Αμαλιάδα, δύο στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και ένας στο δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων (αποσπασμένος).

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ