2013-07-07 21:40:08
Φωτογραφία για «ΕΚΛΕΙΣΕ» ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σε συμφωνία με Γερμανό προπονητή έχει προχωρήσει ήδη ο Ολυμπιακός για την ανάπτυξη των τμημάτων ακαδημίας του συλλόγου, στο πλευρό του Μπερντ Στορκ.

Ο Ολυμπιακός της περασμένης περιόδου στις ακαδημίες, υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού, δημιούργησε την εκπληκτική ομάδα Νέων που έφτασε ένα βήμα από την πρόκρισή της στο Final-4 του ΝextGen Series, χάνοντας 1-0 από την Άστον Βίλλα επί αγγλικού εδάφους και έβαλε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια, με σκοπό να πλαισιωθεί η ανδρική ομάδα στο μέλλον με γηγενείς ποδοσφαιριστές!

Ο Στορκ έβαλε γερά θεμέλια και ήδη οδηγεί το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr" έχουν ήδη συμφωνήσει με Γερμανό προπονητή, για την ανάπτυξη των ακαδημιών τους!

Η συγκεκριμένη επιλογή είναι κατόπιν εισήγησης του διευθυντή της ακαδημίας Μπερντ Στορκ, καθώς γνωρίζει καλά τη δουλειά του συμπατριώτη του. Όπως ακούγεται, ο εν λόγω προπονητής θα φτάσει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας β’ των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ