2013-07-06 04:38:03
Φωτογραφία για Ο Τιάγκο Σίλβα δεν πωλείται
Η πίεση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα ολοένα και αυξάνει. Οι Καταλανοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν... τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν να τους δώσει -με τα ανάλογα ανταλλάγματα, ασφαλώς- τον Βραζιλιάνο αμυντικό. Ωστόσο, από τη μεριά των Γάλλων, γίνεται σαφές πως αυτή η μεταγραφή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, όσο κι αν το θέλουν, τόσο οι Ισπανοί, όσο και ο ίδιος ο παίκτης.

Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μίλησε στον γαλλικό Τύπο και επανέλαβε πως ο Βραζιλιάνος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί. «Ο Τιάγκο Σίλβα δεν πωλείται. Οποιαδήποτε κι αν είναι η προσφορά της Μπαρτσελόνα, δεν πρόκειται να ληφθεί υπόψη. Ο Βραζιλιάνος είναι παίκτης της Παρί και θα παραμείνει παίκτης της. Τελεία και παύλα», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του ισχυρού άντρα των πρωταθλητών Γαλλίας.

Μετά από αυτή την ξεκάθαρη δήλωση, περιμένουμε να δούμε αν οι άνθρωποι της «Μπάρτσα» θα συνεχίσουν να επιμένουν για την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα ή αν θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Πρέπει να βρούμε λύση»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Πρέπει να βρούμε λύση»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ